Facebook idővonalról törlés hogyan? (tudásbázis)
Winyó karbantartót gyakran futtatom. Amiat nem lehet lassú. Más oldalakon ennyire nem tapasztaltam.
Köszi a válaszokat.
Újabb kérdésem van.
Csak nekem akadozik ez az oldal? Talán 1 hete van ez....
Commentet 2 ember törölhet:
- aki írta
- vagy aki alá írták... ha ez egy csoport oldala, akkor ez az admin
Ha jól tudom a csoportoknál van egy olyan beállítás is, h a komment csak az után jelenik meg a falon, miután az admin leokézta... ez is lehet
Nem akarok a kérdésemnek kiírni egy újat.
Zárt csoportba csak az törölheti más beírását aki nyitotta?
Írtam egy ilyenbe, és talán még aznap eltűnt az írás.
Sőt az is gyanús, alig van mozgás, beírás. Ennél szerintem fontosabb nekünk ez a csoport. És biztosan többen írunk, mint ami látszik.
Semmi köze nincs ahhoz, hányan vagyunk. Vagy láthatatlanná tette a tagok részére? Akkor felesleges írni...
Hjah bocsi, azt hittem te vagy a témaindító :-)
Be tudod állítani h milyen nyelvű legyen a facebookod:
-facebook bármelyik oldalán jobb felső sarokban látod a neved, majd "home" (kezdőlap) majd egy kis lakatot, majd egy kis csillagot
-ha rákattintasz a kis csillagra, felugrik egy kis ablak 5 lehetőséggel, ott kattints az "account settings"-re (fiók beállítások)
-majd a "language" -nél (nyelv) tudod átállítani/szerkeszteni (edit) akár még szlovákra is ha szeretnéd :-), majd "save" (mentsd el)
Bocsi, én Kaliforniából írok :-)
Szóval rámész a te oldaladra, majd a neveddel kb egy sorban a jobb oldalon (ha van fedő képed akkor azon) "tevékenységnapló", és akkor az alatt tudod beállítgatni...
Menj a saját profilodra... jobb oldalon fent a cover picture-ben "activity log" --> itt láthatsz mindent amit eddig facen csináltál
1. oszlop h mit, 2. hogy hol/mivel, 3. h ki láthatja, 4. h megjelenjen e az oldaladon vagy sem
Itt át tudsz állítgatni mindent vagy akár törölhetsz is mindent