Adatlap törlése a Facebookról (beszélgetés)
Sziasztok nekem ezen a linken sikerült a profilomat törölni, csak előtte be kell jelentkezni és utána egy új fület nyitni és ezt betenni oda a fülbe.Majd a jelszavadat fogja kérni és 14 napon belül fognak törölni csak ne lépjetek addig be mert akkor semmissé válik az egész.
Én már függesztettem fel a fiókomat, ha meggondolod magad akkor utána megint lehet aktív.
Törölni fogalmam sincs, hogy kell.
Én is csak utólag néztem...úgyhogy én is a felfüggesztést választottam.
Mindenki dícsérte, hogy jobb, mint az iwiw...hát sztem meg egy nagy rakás kaki az az oldal is :D
Szia!
Talán fent a beállításoknál...
Beállítások - fiókbeállítások - fiók felfüggesztése.
szeritnem a beállítások/fiókbeállítások/fiók felfüggesztése azt jelenti, hgoy nem lesz látható semmilyen adatod a facebookon.
(de valószínű megmaradnak az adataid a szerverükön, és a későbbiekben ha meggondolod magad újra aktiválhatod)
biztos lehet valahol végleges törlést is kérni, de sajna nem tudom hol
Lehet, hogy én vagyok vak...de már napok óta próbálom törölni magam, és nem találom, hogy hol lenne rá lehetőségem! Tud valaki segíteni?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom törölni magamat a Facebookról?
- Hogyan tudok úgy felvenni lányokat facebookra, hogy a párom ne lássa meg hogy kit vettem fel?
- Miért tesznek fel egyes nők annyi fényképet a facebookra?
- Hogyan lehet kilépni a facebookról?
- Ismerős törlése a Facebookról
- Hogyan lehet törölni elhunyt testvér adatlapját a Facebookról, ha nem tudom a hozzáférési jelszavakat?