A facebookon hogyan tudom eltávolítani az egyik borítóképet? (tudásbázis)
De elég baj, hogy valaki abban leli örömét, hogy egy megemlékezés képet oszt meg, ami családi kép is...
Szerencsére tudtam törölni, bár ki tudja, az illető közben lementette-e magának...
Nem lesz törölve, most írta a modi, mert szerinte hasznos a kérdés...
Sebaj...
Elvileg igen, mert én is rájöttem, hogy hogy lehet eltávolítani a borítóképet, amit kizárólag nyilvánosba rak a facebook...
Szóval mégegyszer:
Rámegyünk a képre, kinagyítva, és a képre visszük a kurzort, és alul megjelenik, hogy:
LEHETŐSÉGEK, ÉS ABBAN VAN A TÖRLÉS, A BORÍTÓKÉP TÖRLÉSE.
Megvan, kiírtam nyilvánosan, és jött is az üzenet nagyon hamar...
Mindent Megtalálsz Osszad Vigyed
Kedves Barátaim!
Aki megunta az "idővonal" nézetet, az töltse be ezt az oldalt és telepítse fel a böngészőjének megfelelő kiegészítőt, úgy 10 másodperc alatt, majd frissítse az oldalt újra és az idővonal nézetet elfújta a szél...újra a régi, klasszikus üzenőfal módban működik tovább az oldal!....- én sem idővonalban látom már a falamat és így sokkal jobb. Persze az a legjobb megoldás, ha nem kattintunk óvatlanul az "idővonal megszerzése most" gombra, mint én.....sajnos... Itt az oldal címe:
timelineremove pont com - nyilván a "pont" az . nem betű... de ide így kellett írnom, hogy bemenjen:) nekem bejött.
Attila
A borítóképre kiraktam egy In memoriam családi képet, évforduló miatt, és megosztotta valaki a hozzájárulásom nélkül, és levenni sem hajlandó.
Hogy tudom eltávolítani? -ugyanis, ha rámegyek a fényképeimre, akkor ott van, hogy a borítókép publikus, de eltávolítani sem engedi a rendszer.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom a monitorra köpött (véletlenül) kakaós kalácsot eltávolítani?
- Hogyan tudom ezt beállítani facebookon?
- Hogyan tudom fájdalommentesen eltávolítani 8 éves gyermekem talpáról a szemölcsöt?
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Hogy tudom tiltani Facebookon, hogy egy ismeretlen ne tudjon nekem írni?
- Hogy lehet Facebookot eltávolítani telefonról?