Hogy tudom tiltani Facebookon, hogy egy ismeretlen ne tudjon nekem írni? (tudásbázis)
ha felfüggeszted a fiókod akkor törlődni fog. de nem tudom, ha visszamész, utána nem lesz -e újra látható. ennek még nem jártam utána. de csak azért ne töröld magad mert írtál neki dolgokat.
És utána törlődik az illető üzeneti közül amiket irtam neki?
fiókbeállítások/biztonság/fiók felfüggesztése
és lehet töröltetni magam a faacebookról?Mert akkor a régi elküldött levelek sem lennének meg többet az illető üzenetei között
Remélem, már kiírtam ,és figyelem, de lassan már nem merem a telefonom felvenni ha nem írja ki ,hogy ki keres!Köszi szépen! Jó éjt!!!
titkosítsd a számod, a régieket meg mentsd el veszélyes címen (veszélyes /1,2,3...stb) és akkor tudod hogy ők hívnak, és ne vedd fel. ha nem eszed fel, előbb utóbbb leszállnak rólad
Nem rejtett szám idáig négy különböző telefonszámról kaptam sms és hívásokat is! persze ezek mind titkosítva vannak, mert rákerestem a neten!!!!
ha tiltod a szolgáltatónál a számod, akkor már újabbak nem zaklatnak. a régiek rejtett számról hívnak?
az oké, de már baromi idegesítő a dolog!!
lehet külön kérni, hogy legyen titkos. a szolgáltatónál
Nem titkos, rákerestem a mobilszolgáltatónál és ott ki van adva! De most már hiába tiltom le!!
és amúgy titkos? tehát tudakozóban nem látni?
közösségi oldalon nyitott a telószámod?
Sziasztok!
Légyszí segítsetek!! Folyamatosan zaklatnak telefonon már napok óta, állandó sms-ket kapok,négyféle telefonszámról hogy visszahivást kérnek.Felhívnak, és megkérdezik kivel beszélnek, ha vissza kérdezek leteszik4 A a mobil szolgáltatónál már voltam, de azt mondta menjek a rendőrségre. A lányom már több számot is felhívott és nyomatékosan közölte velük, hogy fejezzék be , de épp most kaptam egy újjabat !Mit lehet tenni?????
igen.de már nem tud visszaírni
Sziasztok.Ha irtam egy illetőnek facen de letiltottam már attól még a régi elküldött üzeneteimet látni fogja?
nem kell egyből tiltani. elég ha az üzeneteket korlátozza. ha ismeretlenül nem tud üzenetet küldeni, akkor az adatlapra sem tud írni
Adatvédelmi beállítások - Letiltott személyek és alkalmazások katt - ezen az oldalon beírhatod a persona non grata személy/eke/t. Katt. Ennyi.
Így nem jelentek meg egymás oldalán sem.
adatvédelmi beállítások/hogyan lépsz kapcsolatba/ itt beállíthatod szelektálva ki tudjon neked üzit küldeni
Nem ismerősöm a facen de irt levelet de ezt tiltani akarom mert zaklat
bejön a beállítások szerkesztése, és ott a menüben van olyan hogy ki küldhet neked face üzenetet
Ha nem tudod, ki az ismeretlen, azt nem lehet letiltani. Vagy a beállításoknál az ismerősön kívül senki ne láthassa az oldaladat. (Azt hiszem...)
Tiltani név szerint lehetséges emlékezetem szerint).
hogyan lépsz kapcsolatba. bocs
adatvédelmi beállítáások, majd jelöld a hogyan léphetnek veled kapcsolatba fült és ott keresd ki
További ajánlott fórumok: