Hogyan lehet a Facebookon a játék felkéréseket tiltani? (tudásbázis)
Nem kapnak érte semmit. Valószínűleg csak játszanak. És ezek a játékok úgy vannak fejlesztve hogy vagy fizetsz, hogy haladni tudj, vagy küldözgeted a felkéréseket és így gyűjtögeted össze a szükséges dolgokat. De csak akkor kapja meg ha minden egyes alkalommal elfogadod a felkérést.
Ha letiltod a játékot a te neved nem jelenik meg többet a listán, neked abból a játékból nem tud több felkérést küldeni.
Ti tudjátok, hogy egyesek miért küldenek naponta játékfelkérést?
Kapnak talán érte valami plusz pontot, vagy valami mást?
Nekem sikerült egy-két játékot letiltani, ezért azt szeretném kérdezni, hogy aki ezután küldeni akar, az észreveszi, hogy én letiltottam azt a játékot?
Amelyik játékot letiltod, abból már több felkérést nem kapsz. De ettől még másik játékból simán jön. Ezért írtam hogy minden játékot külön, egyesével kell letiltani.
Olyan nincs, hogy valamit beállítasz és soha többé semmiféle játékfelkérés nem jön.
Engem is érdekelne...
Bár én egyszerűen megoldotam:többször kiírtam,hogy aki küld,azt törlöm...Azóta 1-2 érkezett,de azokat töröltem.
Sziasztok! Valaki el tudná magyarázni,hogyan lehet beállítani a facebookon, hogy ne tudjanak játékfelkérést küldeni nekem! Iszonyat elegem van már belőle...ráadásul soha de soha nem játszom!!!!!!
Légyszi segítsetek! Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Le lehet tiltani, hogy ismeretlen vagy egy bizonyos személy ne tudjon nekem üzenetet írni Facebookon?
- Hogy tudom tiltani Facebookon, hogy egy ismeretlen ne tudjon nekem írni?
- Le lehet tiltani valahogy a Facebookon, hogy alkalmazás meghívókat küldjenek?
- Letiltani név szerint a facebookon lehet?
- Hogy lehet letiltani a text delight-ot a facebookon?
- Hogyan lehet a Facebookon letiltani az alkalmazás felkéréseket?