Ezt a szöveget ti hogy értenétek, ha ti kapnátok? (beszélgetés)
Jézusom. Neked aztán megy a szövegértés :D
1. Azt írtam, FOLYAMATBAN VAN az összeköltözés, nem azt, hogy együtt élünk, hiszen írtam, hogy heti 1-2 x tudunk találkozni.
2. Nema telefonomon hagyott egy üzenetet, hanem beszéltük facebookon.
Egyáltalán nem vagyok ingerült, de olyanokat belelátsz, aminek a valósághoz semmi köze, én itt be is fejeztem ezt a témát, mert nem ismersz és butaságokat írsz. Szép napot!:)
Ismét csak átolvastam a fórumodat elejétől, és eddig egyetlen szóval szóval sem írtad, hogy már másfél éve együtt laktok!!!
Csak hogy anyósod elintézte, hogy ne járj oda, a hapid pedig csak egy üzenetet hagyott a telódon, hogy ezeket a napokat a szüleivel tölti... Szóval, egy kicsit szedd már össze az idegeidet, mielőtt itt bárkinek is a fejét veszed!
Akkor valamit nagyon félre értettem. Elejétől kezdve végig olvastam az egész fórumot, mielőtt megszólaltam.
Valahol, valami megfogalmazást ezek szerint nem úgy értettem, mint ahogy kellett volna.
Jaj, semmit sem tudsz a kapcsolatomról :D
Nem futok utána, több ,mint 1,5 éve vagyunk együtt, hozzánk családi okokböl nem tudunk menni, csak hozzájuk tudtunk volna, a különköltözés meg most folyik.. Erről annyit, hogy amiről nem tudsz abba ne szólj bele.
Szerintem is nagyon meglehet, hogy a szülőkre való hivatkozás csak egy indok volt. A lényeg, hogy akárkivel, de: NEM VELED akarta ezeket a napokat eltölteni.
Hogy a szülei szépen elintézték, hogy "ne járj oda többet"??? Miért, eddig te jártál a srác után??
Már bocsi, de ez úgy hangzik, mintha eddig te ragadtál volna rá úgy, mint a kiköpött rágógumi, amit levakarni sem lehet! Ne csodálkozz, ha minden féle-fajta ürügyet kitalál, hogy mielőbb lerázzon! Várd meg, míg ő keres! Miért futsz olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni?
Nem egy városban lakunk, kb 30km a távolság köztünk, nyilván ez nem sok, de reggel döntötték el,hogy mennek, viszont előtte valö nap egyeztettünk, hogyha nem vasárnap, akkor hétfőn.
Az édesanyja elintézte, hogy ne járkáljak oda.:)))
Nem reagálod túl, én nagyon ki lennék akadva. Hány éves a pasi, hogy ennyire a szüleivel nyomul és nem a párjával?
Nekem az a normális, ha a 4 napos ünnep 4 napján non stop együtt vagyunk, amibe belefér egy látogatás a szülőknél.
Vagy a Balcsira miért nem vitt téged is?
"Majd ekkor", majd máskor, majd így, majd...
szerintem udvarias megfogalmazása annak, hogy: szállj le rólam, hagyj nekem békén, keress magadnak mást, én nem akarok tőled semmit...
Az idézet lényege, hogy aki fontos azt úgyis keresed, nem találsz kifogásokat..
Nekem most pont aktuális, bár lehet, hogy csak én reagálom túl.
A párommal heti 1-2 x tudunk találkozni egy héten, itt volt a pünkösd, a 4napos ünnep, de egyszer sem találkoztunk, első indok, hogy esik az eső( tény,hogy vihar volt, talán ez kicsit érthető is) majd akkor másnap korábban találkozunk.. ahaa, barátom a szüleivel megy a Balcsira, nekem meg előtte való nap megígérte, hogy velem lesz, ma meg visszamondta, hpgy alig van a családjával..
Én reagálom túl?
Pár szóval elintézhetted volna: "fogalmam sincs, mit akarsz, és ettől bizonytalan vagyok, döntsd el kérlek, hogy szükséged van-e rám igazából, vagy sem"
És akkor kaptál volna normális választ is talán.
Semmi értelme.
Ne beszéljen rébuszokban.
Nekem egy ilyen szöveg azt mondja, hogy:
"Keresni nem foglak, de kicsi a világ, előfordulhat még, hogy valahol-valamikor összefutunk."
Csak ezt nem mondja meg az illető tisztán és világosan, egy kicsit "selyem papírba" csomagolta.
Te küldted. Én röhögnék egyet, mert ez pusztán egy közhelyes célozgatás. Miért nem mondod meg egyenesen az illetőnek, amit akarsz?
Ha meg úgy érzed, nem vagy neki fontos, akkor keress inkább olyat, akinek fontos vagy.
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a film amit annyiszor láttál hogy kívülről fújod a szövegét?
- FTP-vel tölthetem fel az oldalamat, de hogyan vagy hol kell szerkesztenem hozzá a szöveget és képeket animációkat?
- Hogy lehet microsoft wordben a szöveget függőlegesre fordítani?
- Egész nap a spanyol himnusz szövegét tanultam, hogy...
- Hogyan lehet törölni a google-ba beírt szöveget, hogy az ne jelenjen meg a továbbiakban?
- Párnahuzatra, hogyan tegyek szöveget? Ajándékba készül!