FTP-vel tölthetem fel az oldalamat, de hogyan vagy hol kell szerkesztenem hozzá a szöveget és képeket animációkat? (tudásbázis)
Talán elrontottál valamit. Egyik böngésző sem nyitja meg az oldalt?
Tényleg nincs a közeledben egy fiatal iskolás kölyök? Azok első látásra kiszúrnák a hibát, és olcsóbbak, mint egy profi informatikus.
Ott mindjárt, az első oldalon, az ikonok alatt.
Nincs a környékeden egy fiatal srác? Szomszéd gyerek, vagy rokon? Rengeteget tudnak segíteni!
Nem biztos. Sőt... A weboldal szerkesztés kicsit bonyolultabb dolog, nem véletlenül van ilyen szakma is ma már.
1. szerezz be egy weboldal szerkesztő programot. Ha érdekel, akkor ajánlhatok is és segíthetek készíteni privátban, de nem kis feladat.
2. a weboldal készítésének a nyelve (kezdésnek) HTML. Ha tudsz egy kicsit angolul, és nem idegen neked a programozás, akkor könnyen érthető és használható. Rengeteg leírás található a weben erről...
De ez nem fog menni egyből... időt kell rá szánni. Nekem van több weboldalam is, megrendelésre is készítek.
van már domain nevem, de csak ftp-vel lehet feltölteni.
Ha készítek egyet az ingyenesen akkor azt ha lementem az Avant böngészővel akkor azt fel tudom tölteni a domain névhez és működni fog?
szia!
mit is szeretnél? saját weboldalat?
További ajánlott fórumok:
- Vaterára hogyan kell szerkeszteni profilképet?
- Mi segíthet, ha becsípődött a gerincemnél egy idegszál és a jobb oldalamat alig tudom mozgatni?
- Hogyan kell fényképet szerkeszteni, formázni?
- Fénykép szerkesztéssel kapcsolatban segítenétek?
- Saját internetes oldal szerkesztése hogyan?
- Tudja valaki, hogyan lehet saját fotókhoz kereteket, ill. animációkat szerkeszteni?