Hogyan lehet törölni a google-ba beírt szöveget, hogy az ne jelenjen meg a továbbiakban? (tudásbázis)
Törlés IE alatt:
Megnyitod az explorert, rákattintasz az Eszközök menüpontra, azon belül az Internetbeállításokra. Az Általános fülecskén (ez jön be automatikusan mikor rákattintasz az Internetbeállításokra) találsz egy olyat, hogy Böngészési előzmények. Na ott kattints a törlés gombra, és vagy törölj ki mindent, vagy csak az Előzményeket! Ennyi :)
Köszi a segítséget,de tényleg nem sikerül a delete gombbal a törlés.Bár látom ez nem csak az én bénaságomon múlik,mert másnak sem sikerült.Viszont átnéztem Mozillához és ott tényleg lehet így törölni.Na sebaj Tóbiás,majd segítségül hívom a számítógépzseni szomszédot::))
Külön üzi Sz.Csirkének.A 12 éves kíváncsi fiacskám írt,amit én törölni szeretnék.Hűűű,de olyat,hogy már el is pirultam.:))Hi-hi
Nahat-nahat, vajon mit kerestel, amit ennyire ki akarsz torolni?:DDD
Egyebkent tenyleg igy kell, remelem sikerult!
Firefoxban: amikor megjelenik a szöveg, amit el akarsz tüntetni, rámész a lefelé nyíllal - hogy ki legyen jelölve -, és nyomsz egy delete-et.
(nem tudok értelmesen magyarázni)
IE-ben nem tudom, szerintem azt is így...
Figyi! egyszerű.segítek.Bemész eszközökbe(felső sorban van)
Majd ablakban kiválasztod a beállítás menüt.
Ebben az ablakban bemész személyes beállításokra
azt értelemszerűen beállítod.
Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólt a párotok mikor bejelentettétek, hogy babátok lesz? Első reakció, majd a továbbiak!
- Hogy viszonyulnátok a továbbiakban hozzá?
- Hogyan lehet elérni, hogy a honlapom minél jobb pozícióban szerepeljen a google-ban?
- Elhatároztam, hogy a továbbiakban nem leszek tekintettel...
- Ha beütöm a teljes nevem a Google-ba, akkor kiad rólam néhány dolgot. Ezt hogy lehetne törölni?
- Angolul keresném Petőfi Alföld c. versét. Lányomnak kellene előadni, de a google-ban nem találom. Hol keressem?