Hogy lehet microsoft wordben a szöveget függőlegesre fordítani? (tudásbázis)
Nekem annyi ötletem van, hogy: beszúrás - kép - Wordart.
Vagy írd be a szöveget és nyomtasd fekvőbe! :)
Nem vagy felesleges,Drága vagy inkább te is,hogy egyből elemerültél a kérdésben:)))))
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm Mindannyiotoknak!!!!
Kellemes hétvégét a továbbiakban!!!!!!
Látom, már felesleges vagyok... :D
Örülök, hogy sikerült megoldani! :)
Pussz
Köszi,köszi.jöszi MINDENKIENK!!!!!!!
Siekrült megvan,királyok vagytok!!!!!!
Aha,már sejtem,megpróbálom:)))
Köszönöm a segítséget!!!!
Ha Word-ben csinálod, akkor a telefonszámokat táblázatba illeszd. Kijelölve a táblázatot a "Formátum/ Szövegirány" almenüben beállíthatod a szöveg irányát.
Vagy megcsinálhatod Excelben, ott pedig a Formátum/Cellák formázása/igazítás menüben tudod beállítani a szövegirányt.
Sziasztok! Úgy tudod megcsinálni, hogy táblázatot szúrsz be, két sor, egy oszlop. Majd az alsó cellát felosztod (jobb egérgomb, cellák felosztása), annyi részre, ahány telefonszámot szeretnél. Majd ezt a sort kijelölöd, jobb egérgomb, szövegirány. Itt kiválasztod, hogy jobbra vagy balra legyenek-e a számok.
Remélem tudtam segíteni :)
Akkor egyre gondoltunk...
Nekem 2007-es word-öm van, mindjárt elárulom, ott hol lehet ezt megcsinálni...
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Hogy kell lehúzni a WC-t, ahol nincs húzóka, hanem ilyen csavaros, és talán valahová fordítani kéne?
- Előre is bocsi a hülye kérdésért. :) De! Párommal azon vitatkozunk, h a gumit ki lehet-e fordítani és úgy "használni". Szerintem nem!!
- 2003-as Microsoft Wordbe másoltam egy szöveget és az egyik sorba ezt írta ki: "f i� ;" mit jelent?
- Melyik oldalon lehet német szöveget magyarra fordítani?
- Hogyan kell a Microsoft Word-ben a lapot fekvőre fordítani?