Ezek után hogy lehetne normális kapcsolatunk? (beszélgetés)
Nem tudom elképzelni hogy valakivel kedveljük egymást, miközben kölcsönösen megalázóan viselkedünk a másikkal.
Erőltetni semmit nem érdemes, főleg ezt. Vagyis ha van kedved így élni, akkor igen. Mindketten a másiktól várjátok a változást, ami nem fog bekövetkezni. Igaz a mondás: "Ha változást akarsz, változz!"
Nem te vagy aki számon kérte hogy minden fèle nőkkel találkozik de veled nem? Ő meg össze vissza alázott? Mi meg többször mondtuk ne foglalkozz ilyen mérgező emberrel.
Menekülj és örülj ha megszabadulsz tőle.
Semmi értelme az ilyen "kapcsolat"-nak!! Erőltetni halálos vétek!! Bizalom nélkül nem ér semmit az egész!!
Jobb lesz, ha külön utakon folytjátok!
Kb 2 hónappal ezelőtt nagyon csúnyán összevesztünk, nagyon csúnya dolgokat mondtunk egymásnak: én is neki, ő is nekem. Aztán mindenki letiltott mindenkit, senki nem kereste a másikat, egészen mostanáig. Kedveljük egymást, de valami oknál fogva nem tudunk beszélni egymással. Ő hamar felkapja a vizet és támad, engem minden megbánt, amit tesz vagy nem tesz, sokszor hiányzik a bizalom.
Ezek után lehet még egészséges kapcsolatunk? Van értelme erőltetni ezt?
További ajánlott fórumok:
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Kitagadott az édesanyám.Szerintetek nekem kéne kezdeményeznem a kapcsolatfelvételt ezek után?
- Szerintetek hogyan lehetne visszahozni a halálból ezt a kapcsolatot?
- Friss szakítás után új kapcsolat, mik lehetnek a hatások?
- Bluetooth-hal kapcsolatban kérnék segítséget! Nem működik a fájl küldés, mit lehetne tenni?
- Hogy lehetne visszahozni a meghittséget a kapcsolatunkba?