Második hozzászólásod alapján nagyon valószínű igen. De pont nem sós hanem sótlan, vagy enyhén sós főtt burgonya evése egy jó megoldás ilyenkor. Az epéd odébb/oldalrébb van, ezt a gyomorszájad, és a gyomrod együtt okozhatja.
Nem vagyok orvos, de időtöltésből - nem felvágásból mondom, mert ez kb. bolondéria - kilencven körül a teljes orvostudományi és ápolástani könyvtárt elolvastam - Nem megtanultam! És jó a 1967 és 1969-es kiadásokban. De a teljes orvostudományi tudományi könyvtárt elolvastam. Ehhez egy jó adag "kis mazochizmus" is kell. ;) Anyámnak megvolt, és megvan a házi - budapesti - könyvtáramban még ma is. ;)
21-éves fiatal lány vagyok.A hétvégén volt a születésnapom és kevertem a sört,borral.Mármint úgy volt hogy kicsit többet ittam a kelleténél először boroztam aztán meg ittam sört.Életmódot is váltottam .És nem jó ötlet volt így inni.Ja meg azutáni napokon kicsit többet is ettem mint szoktam.Azóta a köldököm felett fáj.Ott nem tudom mi van.Gyomor,belek vagy mi.Az előtt még nem ittam volna semmi bajom se volt.A hasam nem megy,hányingerem sincs.Csak a köldököm felett fáj nem mondom hogy nagyon de érzem hogy fáj.Még egy pár napot rálesek ha nem lesz jobb akkor irány az orvos.Komoly válaszokat várok nem viccelek.