Mitől fájhat a gyomrom? (tudásbázis)
Nekem a kő miatt voltak a görcsök.
Nekem tudod mi vált be? 3 no-spa és melegítő a hátamra. Van az a szauna öv, azt szépen rátettem a hátamra, elől rögzítettem, így a meleg sokat segített, enyhítette a fájdalmat. Persze ettől még aludni nem tudtam.
Én is pont így jártam. Este 7kor elkezdett fájni... másnap reggel 9ig egy fotelben meditáltam, hogy mit csináljak. Alvás, fekvés esélytelen volt.
Nekem detto ez volt. Reflux, gyomorfekély, epe..stb. okozhatja. Én évekig szenvedtem, de olyan szinten, hogy kettesével-hármasával szedtem a fájdalomcsillapítót, egyre csak jobban fájt, mikor a neten találtam, hogy nem is szabad fájdalomcsillapítót szedni, mert az mégjobban generálja az egészet.
MIndezt úgy, hogy én orvosi kezelés alatt álltam, gyógyszert szedtem és mégsem használt.
Most már elhagytam a gyógyszert, nem szedem tovább, nincs értelme. Láss csodát, elmúlt az egész.
DE nagyon átérzem a fájdalmad, szörnyű. Sokszor reggelig nem múlt el a fájdalom, fetrengtem a fájdalomtól, a doki meg csak azt mondta, hogy legyek türelmes, hatni fog a gyógyszer. Persze....évek teltek el...kínzó fájdalommal. Már inkább semmit nem ettem. Reggel tudtam csak enni és utána már nem. Max. piritós kenyeret, de csak úgy semmi nélkül.
Végül is tök mindegy, a lényeg, hogy menj mihamarabb orvoshoz. Megszűnik a szenvedésed és kezelni sem ártana a problémát, hogy később ne legyen nagyobb baj! Sok sikert! :)
nem keserű (ha az epe miatt kérdezed)
mindig csak azt hányom ki, amit éppen akkor ettem. bocs... :)
GYomorfekélynél gyomorszájnál fáj, éhgyomorra, sőr éjjel is.
azt mondtad, hogy hánysz! Kicsit gusztustalan, de abból kiderül, hogy kb: hol nem stimmelhet valami!
Az epegörcs minden esetben epekőtől van?
Lehet,hogy csak kevés a gyomorsavad. Nekem is volt ilyen, de nekem magától elmúlt. Nekem is kifejezetten evés után fájt .
Én is gondoltam az epére is... de az csak bizonyos kajáknál van nem?
Az epegörcs is ilyen fájdalommal jár.Kisugárzik a hátba.Tudom,mert nekem sokszor volt.
És biztosan a gyomrod fáj? Lehet, hogy az epéddel van gond. Miért nem mész orvoshoz, hogy kivizsgáljanak?
Valószínű, hogy gyomorfekély vagy nyombélfekély lesz. De ezt sajnos csak egy tükrözéses vizsgálattal tudják megállapítani.
nekem ez az a furcsa, hogy a hátam is fáj. Olyan, mintha összeszorítanának egy fűzővel
Sok minden lehet, de ha több hónapja tart ,lehet gyomorfekély pl
igen, orvos lesz a vége, csak próbálok előtte informálódni
Hónapokig szenvedni?? Ezért van az orvos! Kivizsgálás, gyógyszer és élheted tovább a mindennapjaidat fájdalom nélkül!
Egyébként meg minden ételnél így van, vagy csak bizonyosaknál?
A "többet" nem azt jelenti, hogy halálra zabálom magam. Pl fél hétkor 2 szelet pizza.
Pár hónapja ha este eszek, vagy ha többet mint kéne nagyon elkezd görcsölni a gyomrom, ami kisugárzik a hátamba is. Összegörnyedve járok, feküdni egyáltalán nem tudok mert akkor nagyon-nagyon fáj. De olyan szinten fáj, hogy nem kapok levegőt. Általában hányás és utána No-spa segít. De ez így nem normális. Mi lehet a baj?
További ajánlott fórumok: