Uborkától fájhat a gyomrom? (beszélgetés)
Félreértettél, nem a nullkaróriára hajtok. Nem is tudnám azt csinálni. Reggel és délben megeszem amit szeretek, csak kevesebbet mint eddig. Eszem kenyeret, péksütit, mert nem tudok róla lemondani, eszem néha tésztát, krumplit, hetente ötször húst. Mivel ez a család ebédje, nem telik rá, hogy magamnak mást főzzek, rendelje.
Nem kínozom magam. Az eleje rossz volt, de hozzászoktam. Reggelire és ebédre megeszem, amit szeretek, csak kisebb mennyiségben. vacsorára nem eszem azt amit a család. Ehelyett kellene valami jó megoldás, ami nem hízlal, de tudok aludni, mert nem akarok éhenhalni.
De akkor mit egyek helyette?
A gyümölcsök marják a gyomrom, ezt már rég óta tudom.
Mit egyel délutánonként, esténként, amikor a család vígan falatozik?
Több mint egy hónapja fogyókúrázom.
Nem drasztikusan, csupán kevesebbet eszem, és délután már csak nyers zöldségeket eszek. Tornázom. Nehéz volt, de belejöttem. Ma már nem vagyok éhes, nem akarok enni este. Elrágcsálok egy répát, paradicsomot, uborkát és annyi elég.
Két napja, éjszaka arra ébredek, hogy fáj a gyomrom. Nagyon. A torkomat marja a sav.
Mivel most az uborka a legmegfizethetőbb, így esténként azt rágcsálok. Nyers, hámozott uborkát. Fájhat attól a gyomrom?
Ha igen, mit egyek helyette? Az alma kizárt, ha ránézek már a torkomban van a sav, pedig imádom. A paradicsom, savanyú, de, bármikor égett a gyomrom és rágcsáltam egyet-kettőt az megnyugtatta.
További ajánlott fórumok:
- Mitől fájhat a gyomrom?
- Ezek alapján mitől fájhat a gyomrom lassan egy hete?
- Mitől fájhat a gyomrom?
- Miért fájhatott a jobb oldalam, majd a gyomrom flabélos edzés közben?
- Guttalaxtól fájhat a gyomrom?
- Mitől fájhat az egész gyomrom? (gyomorszáj, has, a méhemnél, mindenhol) ha nem mozdultam nem annyira fájt, mára enyhült.