Ezek a tünetek lehetnek hormonzavar tünetei? (tudásbázis)
10. some1likeU (válaszként erre: 7. - Szemtelenke)
2017. ápr. 4. 12:56
Az rendben igen. Most voltam haziorvosomnal, es vegre elkuldott vervizsgalatra es hormon tesztre. Mellvizsgalatra is beutaltak.
9. some1likeU (válaszként erre: 8. - Massalhangzo)
2017. ápr. 4. 12:55
Szemesznel voltam, megvizsgalt mindent , es mindent rendben talalt. Annyi h erosebb szemuveget irt fel. Azt is kivaltottam, de ugyanigy jonnek elo a problemak.
8. massalhangzo (válaszként erre: 1. - Some1likeU)
2017. ápr. 4. 12:45
en a helyedben inkabb szemeszhez mennek es nogyogyaszhoz mellvizsgalatra
7. szemtelenke
2017. ápr. 4. 12:20
Úgy hallottam, hogy lehet hormonzavar, de az menstruációs zavarokkal is jár. A menzesezed rendben van?
6. Kukkanat (válaszként erre: 5. - Some1likeU)
2017. ápr. 4. 11:45
Nem, nekem csak az elmúlt 2 hónapban volt ez. Én azzal hoztam összefüggésbe, hogy meghíztam az elmúlt időben, ezért nagyobbak lettek a melleim, szóval hamarabb fáj, már a peteéréstől.
5. some1likeU (válaszként erre: 3. - Kukkanat)
2017. ápr. 4. 10:52
Ès Te jutottal valamirr, hogy mi okozhatja ezeket a tuneteket? Engem neha mar az oruletbe kerget a dolog :S
4. some1likeU (válaszként erre: 2. - 9c57fd10dc)
2017. ápr. 4. 10:51
Nem, nem szedek semmit
3. Kukkanat
2017. ápr. 4. 10:23
Mintha én irtam volna ezeket a sorokat...
2. 9c57fd10dc
2017. ápr. 4. 10:22
Fogamzásgátlót szedsz? Annak lehet mellékhatása a mellfeszülés. Is.
1. some1likeU
2017. ápr. 4. 10:11
Szóval 2 problemaval kuszkodok. Az egyik, hogy regebben a mellfeszulesem a menzesz elott 4-5 nappal kezdodott meg, most mar 2 es van, hogy 3 hettel elotte majdnem. Legutòbb csak 1 het volt fajdalom nelkuli , a tobbit vegig kuszkodtem.
A masik, hogy a szemem nagyon irritaloan szaraz ès èg, olyan "hideg erzete van", es néha ez homályos latast is okoz. Olvastam, hogy a szemszarazsag mogott is allhat hormon problema.
Volt mar valaki hasonlo helyzetben?
Orvoshoz jarok, de itt kulfoldon ezek a dokik alig akarnak elkuldeni /beutalni szakorvoshoz.
További ajánlott fórumok:
- 1 hét után lehetnek tünetek?Valakinek volt ilyen amikor babát várt?
- Sürgős kérdés! Milyen az a belső láz (gyerekeknél) és mik a tünetei, milyen következményi lehetnek?
- Mensi előtt 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
- Mik lehetnek a HPV-fertőzöttség tünetei?
- Koronavírus tünetei ellen melyik gyógyszerek lehetnek hatásosak?
- A petefészek gyulladásnak, illetve a cisztának milyen tünetei lehetnek?