Ez van, mit csináljak belőle? (beszélgetős fórum)
sziasztok!
megmaradt a juhtúróm mit tegyek vele? kidobni nem akarom :-)
köszi
hát néha marad egy kis ez, meg az, mint most is, így nem főzök egyelőre holnapra :)
van főtt tésztám, van zöldborsóm és csinálok még hozzá egy kis párolt zöldséget és kész a tésztasaláta, kevés póréhagyma, némi saját készítésű "taft" rá :)
Köszönöm!
nem feltétlen kell recepteket írogatni elég, ha a hűtőnkbe lévő dolgokból kotyvasztunk valamit:-)
tegnap benéztem a hüsimbe és volt csirke mell,tészta,paradicsom !olyan olaszos fokhagymás paradicsomos tagliatellet rittyentettem,hogy az uram éjszaka azon gondolkodott,hogy ennie kéne ,mert annyira fincsi lett:-)Én reggel, amikor beraktam a kis edénykémbe folyt a nyálam:-)
Sziasztok!
Jó ötlet ez a topic!
Sok finom receptet irtatok,majd figyelek és irok is,ha eszembe jut valami!
Ez se rossz, szoktam is hasonlót csinálni,igaz karikára vágva a krumplit és hagymával, de ezt teljesen más ízvilág,ki is fogom próbálni! Lehet hétvégén.
Hú, de éhes lettem!
Tomoni, mint már mondtam, jó a topicod!!! ;-)
Zöldséges rizses hús??? Ha kuktád is van pillanatok alatt kész.
(Krumpli nélkül)
a krumplit ubireszelőn lenyomod,lerakod a tepsibe nyakonöntöd fokhagymás tejföllel +só+fehér bors
lehet sajtot is reszelni rá és zutty be a sütőbe
a csirkét grillezni a Laci bácsis fűszer a legjobb olyan lesz tőle a hús mint az álom!:-)
Jó étvágyat
krumpli,hagyma,sárgarépa,fehér hús>oliva olajon megpárolod fűszer só bors (grillezheted is)
köretnek a rizs,de ha az a köret akkor a krumplit ne tedd bele
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Van egy haaatalmas cukkinim :) mit csináljak belőle?
- 4 db közepes nagyságú cékla...mit csináljak belőle?
- Laskagombából milyen ételeket lehet készíteni?Kaptam 1 kg-ot, de fogalmam sincs mit csináljak belőle!!
- Itt van egy libám! Jó kis recept kellene, hogy fűszerezzem, és mit csináljak belőle.