Ez szerelem? (beszélgetés)
Én már többször éreztem ezt. És még szeretném is.
1-2 évig tartottak ezek az erős érzések.
Hogy szerelem, vagy vágy? Néha úgy érzem, mi nők szerelemnek hívjuk, a férfiak pedig vágynak. És kb ugyanarról beszélünk. Persze nem tudhatom biztosan, Én szerelemnek érzem, és kölcsönösen jó.
Ha reménytelen, akkor hamarabb vége nálam. Ilyen tini koromban volt sztem, azóta valahogy jobban eltalálom, kibe szeretek. Meg ugye ez a megismerés után jön, és a másik is “elkapja “ már. Mert ez tényleg egy betegség. Amiből a házasság gyógyít ki hosszabb távon. Ez egy régi népi bölcsesség volt.:) De van benne valami:)
Szia!
Én pont érzek ilyet egy elérhetetlen személy kapcsán, de én magam se tudom eldonteni, mi ez. Vágynak biztosan vágy, de nem tudom, szerelem - e. Gyanítom, ez csak akkor dőlne el, ha kölcsönösse válna a dolog, de egyelőre nem efele tendalok..
Az szuper!
..nagyon jó témákat feszeget!
Bizony, van ilyen könyv!
...talán ez a megzenésített változata! 🙂
Gyertek velem egy tanulmányi kirándulásra a zenék világába 👽
--->
u.i.: pillangó nincs benne... 😅
Így van. Aztán mikor elrepülnek a pillangók, abból szokott lenni nagy kiábrándulás. Anyám, én nem ilyen lovat akartam :)
Józanul gondolkodni célirányosabb.
Szerintem a gyomorbeli pillangóröpködés inkább csak a vágy érzete, és akárki kapcsán éledt is fel, - abból még nem biztos, hogy szerelem is kialakul.
Könnyű viszont a kettőt összekeverni, - mármint a vágyat a szerelemmel. :-)
A szerelem az a GYÓGYÍTHATATLAN elmebetegség, amelynek egyetlen gyógyszere a kiválasztott Másik.
Szendi Gábor
:)
Nagyon meg lehet szívni. Főleg, ha nem kölcsönös.
Ne tapasztalj ilyet soha :)
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?