Ez már kihasználás? (beszélgetés)
Az iskola itt sem tett semmit, néha mondta anyucinak, hogy gond van. Csak itt az volt a probléma, hogy anyuci bármennyire is egy utolsó nem mondom meg milyen alak, orvos, ezért mindenki inkább a földbe dugta a fejét. Végül a rendőrség megoldotta a helyzetet, a gyerekek pedig az apjuknál kötöttek ki, mert anyuka és új párocskája miatt veszélyeztetettek lettek a gyerekek.
Nem a te hibád az egész természetesen, de az iskolának igenis kötelessége lenne szólni a hatóságoknak, csak manapság mindenki inkább mossa a kezeit.
Ne haragudj, nem a mi dolgunk ezt eldönteni csak tényleg borzasztó volt ezt közvetlen közelről végignézni, hogy értelmiségi anyuka hogyan csúszik így le... most ez így kitört belőlem, tényleg elnézést. :)
ÓÓ,szegény gyerekek:((
De ettől függetlenül,a te idődet,te magad osztod be!
elhanyagolt gyerekek, az 5 éves alig tud beszélni,egész nap nyafog
a majdnem 7 éves még cumisüvegből issza a kakaót, úgy kell elaltatni, ha felébred majdnem mindig sír iskolába sem vették fel,mert még maga után sme tud összerakodni, cipőt felvenni, öltözködni
Egy ismerősöm állandóan rám akarja tukmálni a rábízott gyerekeket, hogy játsszak velük,foglakozzak velük, mindenzt ingyen.Véletlenül sem kérdezné meg, hogy van-e időm stb.
Tavaly is azt gondolta, hogy majd nyaralásból hazaérve én majd elvigyázok a gyerekekre, mert a szüleik nem érnek rá(egyik sem dolgozik).Én persze nemet mondok, és még ő van felháborodva.
Mindig azzal jön, hogy én úgyis unatkozom a nyári szünetben, mivel csak diámunkám van, és hogy simán játszhatnék a gyerkekkel(még akkor is, ha épp a barátaimmal megyek valahová)szerinte játszhatnék a gyerekekkel, akkor legalább nem unatkoznék.
További ajánlott fórumok:
- Hagyod magad, hogy kihasználjon a munkáltatód?
- Mit tennétek, ha azt látnátok hogy a gyerek kihasználja a szülőt?
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Ez segítség vagy kihasználás?
- Garzon lakás jó kihasználása-tippek, trükkök?
- Lesz ebből szerelem, vagy csak kihasznál?