Extrasystoléval együttélők klubja (beszélgetés)
Én már nem vagyok lázas de most ma pont két hete hogy tart
Es még mindig nathas vagyok állandóan jon az orrombol, kohogok, én se voltam 3-4 éve a kovid óta ilyen beteg szóval ez is tuti az volt vagy sima influenza. Egy hétig kb magamról se tudtam annyira szarul voltam étvágyam most se jött még vissza
Vagy inkább az van, h ételintoleranciád van azokra az élelmiszerekre, vagy hisztamin intoleranciád vagy refluxod, amit triggerelnek ezek az élelmiszerek.
Nekem egyértelműen azok a kaják okoznak extrát, amik felpuffasztanak, aztán nyomódik fel a rekesz és cseszegeti a szívet. Pedig vékony alkatom van, és valahogy mégis, nem értem, h az ilyen sörhasú paliknak, most nem bántásból, de hh nincs ilyen bajuk?!
Dehogy vagyok!! Nem Vagyok
Meg most is szenvedek csütörtök lesz két hete, még tele az orrom. Nem írtak ki antibiotikumot de így utólag jobb is. Amugy három vagy négy éve nem voltam beteg de akkor majdnem ott haltam meg a kovidba. Azóta nem voltam beteg. Viszont aki oltott és ismerős x havonta betegek
Sokkot. :)
Bedobbant, és utána nem volt szabályos pulzus. Amikor kitapintottam a csuklómnál, össze-vissza vert, szó szerint morzézik a pulzus.
Ti-ti-ti-tá-tá-ti-ti-tá-ti-ti-ti-ti-ti-tá-tá-tá-ti-ti-tá...
Nekem volt mellé egy 180-200-as pulzusom is, halálfélelmem volt.
A gyógyszer nem állította helyre.
A szomszédomnak is volt fibrillációja, ő nyugodt maradt, lefeküdt aludni. 24 óra múlva magától elmúlt.
Ha újra megtörténne, én sem futnék azonnal a kórházba. Nem sokkolnám magam, próbálnék nyugodt maradni és várni.
Próbálom elhinni, hogy önmagában nem veszélyes, sokan évekig észre sem veszik ezt.
Az extrák miatt is jobb nyugodtnak maradni, minden technikát elsajátítani, amivel relaxálhatunk.
Igen, mindig ezzel nyugtattak, hogy extrából nem lehet fibrilláció. Aztán egyik reggel úgy bedobbant, hogy nem állt vissza a sinus. Kórház, és kiütötték. Persze, ha nem társul mellé betegség, ez önmagában nem veszélyes, de rettenetesen sokkoló.
Azóta is vannak olyan extráim, ami több mp-ig tart, ilyenkor a frász jön rám.
A DAO gyógyszer egy szemfényvesztés. Van akinél segít egy picit 1-1 étkezésnél, leginkább éttermezésnél szokták alkalmazni, de alapvetően csak a diéta működik.
Szia! Úgy tudom erre a Dao enzimre vagyis létezik gyógyszer, vagy nem? Vagy csak a diéta?
En úgy tudtam extrabol nem lehet pitvarfibrilláció az mas miatt lehet, de akkor ezek szerint lehetséges. Éppen egy extra ütés váltotta ki nálad? Vagy mit éreztél Akkor? Hogy hozták helyre?
Sziasztok!
Nekem egyértelműen a hisztamin és a gerincproblémáim miatt jönnek az extrák.
2 évig jártam orvostól orvosig, még végre megnézték laborban a DAO enzim szintet. Ha felgyulladok, vörös lesz az arcom, fülem, ég a szemem, esetleg hólyag problémáim vannak, akkor jönnek az extrák is.
A hisztamin csoportban volt olyan hölgy, akinek már pacemakert ültettek be, pedig csak a DAO enzimet kellett volna megnézni.
A gerinc problémáim miatt bordaközi ideggyulladás-szerű tüneteim vannak. Olyan, mintha szorítaná a felsőtestem egy hatalmas öv. Amikor érzem a szorítást és a fájdalmat, már tudom előre, hogy jönnek az extrák is.
Most megyek teljes gerinc MRI-re, remélem sikerül valahogy helyrehozni. A hisztamin problémát sajnos 8 éve nem sikerül, egyszerűen belekavarodok a diétájába. Feladom, mert annyira szigorú.
Mivel az extrákból nekem 2 éve pitvarfibrillációm lett, azért jobban igyekezek figyelni magamra.
Szóval ha esetleg úgy adódik, a DAO enzimet is nézessétek meg. Nem csak az a fontos, hogy mennyi, hanem az is, hogy mennyire birkózik meg a lebontással.
Jó éjt!
Én már 5 napja beteg vagyok nem teszteltem de legutóbb talán több éve kovidkor voltam így. Nem volt magas láz 38 de azóta is van. Ma újra elmentem orvoshoz, meggallgatott alaposan azt mondta tiszta. Nem ad antibiotikumot. Azt mondja ez elhuzodik akar 10 nap vagy több. Ezek a vírusos fertőzések.hat nemtudom. Azért némi javulás kéne már igencsak holnap lesz 6 napja... Ennyire levert, rég voltam. Vagy influenza ez, jó ég tudja az is vírus nyilván. De jo sok éve nem voltam már ilyen szarul.
Itt Németországba nem írnak ki antibiotikumot ha nem tartja fontosnak, értem de így ennyi nap után jó lenne ha már nem lennék lázas
Na én meg beteg lettem.. Tok jó mert három nap is mennem Kell az új helyre atkoltozni... Láz, száraz köhögés, végtag fajdalom... Pedig idáig jól megúsztam, kb már mindenki beteg volt itt... Azért a - 15 fokok sok vírust bacit megolnek persze nem kerülhet el senkit sem az ilyen gondolom.
Csak már fáj a mellkas stb gyomor a sok kohogestol
Neked az amilaz lipaz milyen szokott lenni?
Nekem szintén gyerekkorom óta a lipaz mindig magasabb a másik az teljesen jó
Nekem ez a diasztoles cucc két éve kezdődött kB akkor egyértelmű a stressz meg a nem alvással vagyis az hozta ki, egészen 38 x éves koromig jó volt, igaz nekem se volt sose 70 meg ilynenek de 75-80 - 85
Erdekes apámnak akinek az utolsó pár évében a meló miatti stressztől állandóan 170-180volt a vernyomasa, ahogy abba hagyta a melót és nyugdíjas lett utána már jó lett. Sajnos a nagybátyám halal esete meg a sok dolog ami történt barátnője elhagyta és iszonyatos ideg állapotban volt pár hónapja még ettől se lett neki magas. Ugyanúgy 110/70 ilyesmi. Amikor kérdezem tőle hogy hogy hogy, fura hogy ezekre a durva dolgokra nem ugrik ki, azt mondta mindig ez más fajta stressz mint ami munkában volt..