Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Extrasystoléval együttélők klubja fórum

Extrasystoléval együttélők klubja (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
febr. 18. 19:30

Na megvan az eredmeny igazából semmi extra és én itt be is fejeztem a dokikat. Azthittem anti tpo is néz de nem nézett. Szerintem a Budget nem engedte csak ha a t3 t 4 rossz de jók lettek. Rheuma is negativ.csak tudnám mitol faj mindnem. Alig bírom a kezem mozdítani, nyakam vállam, izomlaz mindenhol láb.

A többi autoimmun betegséget amiket leirtal hol ki foglalkozik azokkal vagy hogy lehet őket diagnosztizálni?

Pajzsmirigy ultrahang is jó.

Koleszterin volt több, vas már nemelyest emelkedett mióta szedem. Crp is magasabb.

Kb ennyi. A doki amúgy foglalkozik akupunkturaval inkább az erdekelne csak drága sajna 45 Euro / alkalom és kb kellene vagy6.

Majd máskor.

Extra az van most is egyfolytában, reggel is mar volt ekg is épp elkapta. Ennyi.

Asszisztens csaj is mondta hogy neki is van, neki nincs mitralis p. Végre valaki akinek van. Úgy értem annyi emberrel beszélgettem már és senkinek nincs.az a durva hogy ugyanúgy szedem a magnéziumot q10 mint eddig, kevesebb stressz, nyugi mégis több az extra most

4202. Bluemoon55 (válaszként erre: 4201. - Jaguár25)
febr. 17. 07:50

Nem azt írtam hogy nem a mps okozza, sőt szerintem az okozza csak valamikor amire nem tudjuk a választ, hol jóban elojon hol nem. Valamikor full stresszes vagyok megsincs sokszor meg épp nyugiban szabadnapon vagyok és mégis van. Most sokkal jobb minden, már az előző körülményekhez képest, munka stb vannak céljaim, elkezdtem egy új nyelvet tanulni most, ami ráadásul nemis könnyű, és látod mégis napi szinten extra. Jó ég tudja. Multheten szinte végig volt reggeltől estig, akkor volt ez a durva időjárás változás is de hát állandóan arra se lehet mindent fogni. De a fagy a mínuszok miatt sokkal több van. Mondták is, rossz országot választottam, mondom igen de jelenleg ez van, ráadásul a fűtés is limitált éjjel, a németek rohadtul nem fáznak, elvannak 15 fokba, én meg olaj radiátorozok ami szintén vagy megy vagy nem. Aztán majd fizetem a több ezer eurót. Otthon már jó idő lesz itt még hideg. Azért tervezgetem az életem minél előbb vissza a melegbe ha lenne persze munka lehetőség.

Egyébként a doki azt kérdezte tőlem, nővérke vagyok e??? Hahahaha mondtam nem de lehetnek. Regen akartam is csak nem bírom a vért.

Lupus irányába enis gondoltam régen de azt is rohadt nehez diagnosztizálni illetve szklerozis után olvasgattam hogy az évek óta állandóan tartó izom fájdalom mi lehet de először jobb lenne ha rheumat nézne meg. Zsibbadás is van és nem csak a bal felemen a serv miatt.

De ezektől függetlenül legalább munka tényleg sokkal jobb, jobban érzem magam, úgy általában, de ettől még extra meg minden más van is. Amire még el akarnék menni az inzulin rezisztencia ha elkuld.

4201. Jaguár25 (válaszként erre: 4194. - Bluemoon55)
febr. 17. 03:07

Hát nem csesztetésből írtam, hogy mennyi bajod van. Csak általában ha valakinek ennyi van, az mindig figyelemfelkeltő, hogy 2 irányba kell tapogatózni. Egyik lehetséges ok, h elharapódzott a szorongás, vagy pánikbetegség és a vélt ezermillió "betegség", esetlegesen csak pszichoszomatikus, tehát orvosilag a fele sem bizonyítható, ha meg igen, akkor jön a második lehetőség, hogy egy szisztémás autoimmunbetegséggel állunk szemben, na tudjuk, h ebből rengeteg van, mégis amik a leggyakoribbak és a legkülönfélébb tüneteket okozzák, az a SLE (avagy lupusz), illetve a Hashimoto (pajzsmiriggyulladás), de ilyen még a Sjögren, vagy a RA. El kell kezdeni ilyen irányba vizsgálódni ha úgy van, ezeket nem háziorvos fogja sem kideríteni, sem kezelni, még külföldön sem.

Azt mondod, h a kinti házidokidnál bekapcsoltak a vészharangok, h a pajzsmirigyed az egyegészakárhányról, kettő- vagy háromegész valahányra ingadozik tartományértéken belül? 😀 Akkor magy bajok vannal arrafele is, és nem csak nálunk olyan egyszerűek a háziorvosok, mint a faék. Na akkor mégegyszer mondom utoljára, h határértékeken belül egy nap 24 órájában ingadozhat a TSH érték, meg amúgy is a TSH-n lovagolni felesleges, mert T3, T4, antiTPO nélkül önmagában nemsokat mond. Ha ezeket gondosan végignézegetik nálad, plusz ez kiegészül egy nyakiultrahanggal, na akkor lehet biztosra állítani, hogy pm alulműködésről beszélünk és autoimmunbetegségről e.

Egyébként a tüneteid alapján néhány dolog akár stimmelne is erre a betegségre, az izolált diasztolés magas(abb) vérnyomás, de majd a labor eldönti.

Amúgy attól, h neked nem a reflux vagy nem az MPS okozza (szerinted) az extrákat, attól amúgy sokaknak meg igen és ezek olyan tények amik orvosilag is alá vannak támasztva. Az, h 15 évig nem jöttek extráid, az nem jelenti azt, h a fent felsorolt okok nem állhatnak mögötte, ahogy itt beszélgetjük, nekünk is vannak időszakok, h egy évig se jön. Sőt, nekem van, h előjön a reflux és mégsem extrázik. Na pontosan erre nem tudjuk a választ.

4200. Jaguár25 (válaszként erre: 4198. - Napsugár07)
febr. 17. 02:48

Azt én se tudom tényleg, hogy miért van, h néha semmire nem váltható ki, néha meg hozza a formát savra, mozgásra.

De majd rájövök egyszer, talán. 😄

Hát igen, a magyar Dokik legtöbbje nagyon unott, de még azt sem mondanám, h így Európába különb másutt a helyzet. Talán az amerikai orvosok kicsit logikásabbak, nyitottabbak és kíváncsiabbak az új dolgok feltérképezésére, ott azért ha valaki bemegy valamivel, és olyan tünetsorozat van aminek látszólag semmi köze egymáshoz, akkor is összeáll a kép viszonylag hamar, nálunk meg alapvető problémákat nem ismernek fel, pl egy adott beteg bemegy hozzám hasonló átmeneti látászavarral, ájulásérzéssel, szédüléssel.. sürgősségis főorvos meg azt hiszi, hogy retinaleválása van a betegnek, mire a beteg felveti a keringés eredetet, mire Doktorunk kimeredt szemekkel néz, majd visszakérdez, h KERINGÉSI???? Majd másnap a szemészeten kiderül, h természetesen nem szemprobléma, ahol a szemész főorvos jól kiröhögi a sürgősségis orvost. Na nálunk nagyjából ez a szint van.

4199. Bluemoon55 (válaszként erre: 4196. - Napsugár07)
febr. 16. 16:39

Ki Milyen vagy mennyi pulzushoz van szokva nekem a120 halal lenne, 90 nel már minden bajom van. Mivel 60-70 szokott lenni átlag de mostanában van hogy ilyen 80-90 csak úgy épp este lefekvés előtt... Pl tegnap is extra sorozat.

Nyáron meg sokszor 55 is a pulzi.

4198. Napsugár07 (válaszként erre: 4191. - Jaguár25)
febr. 16. 10:21

Igen én is olyankor inkább nyugiban vagyok, lassú mozdulatok stb.

A kardiológus hallott róla, a reumatológus nem a hátgerinc problémával kapcsolatban.

Ez a kardiológus is azt mondta amit te most leírtál. És igen az a rejtély, hogy akkor miért nem minden mozdulat provokálja. Például torna/nyújtás/edzés közben tekerhetem magam akármilyen irányba akármilyen sebességgel, nem történik semmi.

Szerintem is a magyar orvosok nagyon tankönyv szerint működnek és semmi kedvük nyitottabbnak lenni és valódi okokat és megoldásokat keresni.

4197. Napsugár07 (válaszként erre: 4189. - Atlass)
febr. 16. 10:16

Hát azt mondta van akinek beválik. De én sem szívesen próbálnám ki. A palpitáció még nem is olyan vészes szerintem. Az olyan max 120-as pulzus és nem erős.

Igen nekem is szoktak lenni sorozat extráim, ők a legfélelmetesebbek számomra. Utánuk van olyan, hogy érzem nem találja a helyes ritmust és kell egy kis idő. Félelmetes.

4196. Napsugár07 (válaszként erre: 4188. - Bluemoon55)
febr. 16. 10:13
Igen...nálam is ciklikusan jelentkezik mindig.Télen a legrosszabb általában.
febr. 15. 18:53
Amugy kiírhatja akart lenni csak elír a telefon
4194. Bluemoon55 (válaszként erre: 4192. - Jaguár25)
febr. 15. 18:50

Szerintem nem én vagyok az egyedüli akinek ennyi baja van, azért.

De írtam az előző levelemben valahol szerintem, hogy végre ez az új haziorvos megcsinalja a többi pajzsmirigy értékeket. Elég volt megmutatni az előző három leletet ahogy szépen megy fel 1.5 rol, és egyből kiirta, hétfő megyek. Illetve ultrahangot csinál. De itt Németországban és Ausztriában kiithatja haziorvos, sőt el sem tudod képzelni mennyi mindent csinálhat amit otthon nem. Mi mindenre kiithatja még. HÍV tol elkezdve mindenre. Bármilyen MR is kiirhat. A nyaki servem is megyek ellenőriztetni két év után, de amúgy már lassan 5 éve szenvedek vele. Hol jobb hol rosszabb. Kardiológushoz már nem megyek többet minek. Már tudok mindent. Most reggeltől estig extra van, leszarom már, zavar de, ugyse lesz jobb, ahogy írtam ezt is volt kb 15 év amikor nem volt, aztán most újra. Biztos 15 évig nem volt prolapsus :-)

A diaszolesre vissza terve egyik azt mondta van, másik hogy akkor épp nem volt, már ez se érdekel, már egy hete vernyomast se mertem. Tudom hogy magas mert érzem de jelenleg nem érdekel. Első is magasabb volt már két éve de a második volt a kimagasló.

Most az iteletido miatt volt minden, éjjel nappal extra stb, ízületek de már kezd jobb lenni. Lassan de talán végre vége lesz a szar időnek, bár itt kb 8 hónap hideg van szar ido és a nyár is esős, amikor haza megyek magyarba akkor élvezem a 40 fokot itt Max 30 ha van.na de pont ezért én már még egy telet nem leszek itt, nem bírnám, kínszenvedés, ha osszejon minden, megyek vissza spanyolba, remélem, a melegtől sose volt semmi ilyen bajom.

Stressz is egyébként kevesebb van, ez a munka tok jó, főnök is rendes, azért mondom hogy amikor épp nyugis vagyok akkor is vannak tünetek ugyanúgy.

Apropó, tehát itt a haziorvos mindent kitud írni de azért nem egyszerre. Lépésről lépésre ezt mondta. Illetve ha van egy jó nőgyógyászati Rakszuresed pl akkor csak három évente mehetsz ingyen tbre. Nekem meg mivel fel évente kell szigorúan a rossz eredmény műtét miatt de Most jó volt, így is most majd fizetnem kell, mert ezt nem állja az állam.

Annyira azert itt se jó az eu de sok mindent tényleg a háziorvosi rendelőben meg tudnak csinálni. Főleg Ausztriában ott még frankobb volt. Vérvétel minden.

4193. Jaguár25 (válaszként erre: 4190. - Atlass)
febr. 15. 03:26
Igen, olyasmi, csak nem tudom mi lehet az oka. Nyaki gerincre tippelek. Nem mondanám, h mindig előjön, de megesik.
4192. Jaguár25 (válaszként erre: 4188. - Bluemoon55)
febr. 15. 03:25
Most akkor neked izolált diasztolés magasvérnyomásod van? Tehát a szisztolés (első érték) nem magas, csak a diasztolés (tehát második)? Az a jelenség elviekben még nem tisztázott manapság sem, de elvileg jobban hajlamosít stroke-ra, de kb akkor ha a per TARTÓSAN 100 vsgy afeletti. A 90 plusz mínusz az nem betegség az maximum egy irányadó valamilyen eltérésre, pl túlzottan stresszelsz, vagy esetleg a pajzsmirigyed alulműködik, de elvileg a TSH-d jó volt, mondjuk az lófütyi, anti TPO nélkül sem kizárni, sem megerősíteni nem lehet semmit. Amennyiben ott magas érték jön ki, akkor autoimmunbeteg vagy. Ennyi nyavajával ami neked van, már a helyedben régen vizsgálódtam volna ilyen irányban. Amúgy háziorvos max TSH-t kérhet, azzal meg nem sokra mész, és annak napszakonként változhat az értéke határértékeken belül. Endokrinológust javasolnék a 100. kardiológus helyett.
4191. Jaguár25 (válaszként erre: 4187. - Napsugár07)
febr. 15. 03:17

Én extrák alatt biztos nem mernék guggolgatni, olyankor inkább nem hajtom túl magam. :D

Az simán létező dolog, h mozgásra jön elő, nekem is hajolásra, törzsfordításra, ha nyomom a bordáim a kezeimmel, bármi. Amelyik kardiológus nem hallott még ilyet az sötét, mint a Januári éjjel. Az enyém mondta, h ezek fiziológiásan jönnek elő, provokálja a bolygóideget bizonyos fajta nyomódás, amit okozhat a nyelőcső perisztaltikája, egy böffentés, puffadás, rekeszsérv, ugye reflux is a regurgitáció miatt..illetve ha mozgásnál, vmi odaér, és akinek van gerinc problémája, főként ferdülés, ott eleve vannak bordaderformitások. Az viszont rejtély, ezek a dolgok néha miért provokálják ki az extrákat, néha meg miért nem.

De ez, h "ilyet nem hallottam" dumák orvosoktól, nem hallani kell, megtanulni az anyagot, meg ha egy beteg mondd egy jelenséget, akkor ki kéne logikázni, h na akkor az miért és hogyan, de a magyar orvosok pont ebben rohadt gyengék.

4190. atlass (válaszként erre: 4183. - Jaguár25)
febr. 14. 15:01
Agyi vérellátási zavar lehet. Hasonló mint a migrénaura.
4189. atlass (válaszként erre: 4187. - Napsugár07)
febr. 14. 14:59
Az a kardiológus nem normális. Bepörgetni? Pitvarfibrillációig? Normális? A helyedben ezt nem próbálnám ki. Igen sokunknak van hogy mozdulatra indul be. A lehajolás pl. az orvosi diagnózisokban is le van írva. Hogy bírsz ki 2 óra palpitációt??? Borzalom. Én a sorozatextrát viselem pokoli nehezen. Szívremegés érzés. Félelmetes. Az orvosok hülyék. Egyre inkább ezt gondolom.
4188. Bluemoon55 (válaszként erre: 4187. - Napsugár07)
febr. 13. 20:07

Erdekes dolgok ezek :-)

Nekem pont hogy a legkisebb mozgásra is még több van...

Nekem most újra elojottek már vagy x hónapja hete megint, minden napos, ha felkelek éjjel wcre már akkor is érzem, itt viszont ma ítélet idő, hó esés, orkán szél, - 10 egy nap alatt bocsi egy délután alatt, nem csodálom hogy egész nap extrazok, nálam 99% ban az időjárás változas befolyásolja ( sajnos)

febr. 13. 19:39

Szép és extramentes napokat Mindenkinek! :)

Nagyon rég jártam erre, de eszembe jutott a fórum és a tegnapi kardio vizsgálatom után elkezdtem itt olvasgatni ismét. Tegnap egy új kardiológushoz mentem, aki nagyon tapasztalt már és reméltem, hogy ő tudja mindenre a választ :D

Elképesztő, hogy olyan általunk tapasztalt tünetekre/összefüggésekre még mindig képesek szemöldög felvonással és tagadással reagálni, amiket rengetegszer olvastam már a hosszú évek alatt másoktól is. Amikor megkérdezek valamit egy állítólag nagyon jó szakorvostól, hogy "lehetséges-e, okozhatja-e?" akkor a válasza nem, vagy az hogy még nem hallotta senkitől. Tök érdekes :D

Tapasztaltatok már olyat, hogy bizonyos mozdulatok is indukálnak extrákat? Nekem a legapróbb törzsfordítás (pl nyúlok valamiért) és a legapróbb mellkas összenyomás (pl kézmosás).

Régóta gyanakszom rá, hogy hát probléma is okozza nálam a szívzűröket. Régebben például ha órákig extráztam, kínomban már kiropogtattam a hátam és azonnal elmúlt.

Majd most 1 hónappal ezelőtt az történt, hogy egy mozdulat után valami becsípődhetett a hátam közepén a gerincemnél, szétsugárzott mindenhova, és 2-3 napig fájt és jelzett minden apró törzsdöntésre.

A lényeg: az első nap amikor kezdődött, akkor minden ilyen behúzó fájdalmas jelzésre jött 1 extra is abban a pillanatban, majd X ilyen után palpitáltam 2-3 órán át.....

Majd azt mondja a szintén 20 év tapasztalattal, külföldi diplomákkal rendelkező reumatológus szakorvos, hogy ilyen nem lehet és más pácienstől még nem is hallotta.

Egyebekben...azt javasolta az új kardiológusom, hogy ha jelentkeznek a kitartó makacs extrák, akkor próbáljam meg bepörgetni a szívem pl guggolással. Próbáltatok már ilyet?

febr. 12. 08:06

Ide is jön hozzánk újra a - 10 pénteken 20 fokkal Hidegebb lesz

Én ma is ahogy felkeltem már extrtazok pedig nem ettem még semmit, nekem nincs köze a kajához stb.

Tok jó akkor egész nap ez lesz.igazabol már minden nap van mostanában.

Az új háziorvosom elkuldott pajzsmirigy vervetelre a többire meg kedden megyek ultrahangta végre

Azt megcsinalja a haziorvos

Aztán mondtam neki hogy terheléses cukorra is akarok, eddig fel se tűnt a cukor se a legjobb

60-100 ig jó itt az érték nekem 92

4185. Bluemoon55 (válaszként erre: 4183. - Jaguár25)
febr. 9. 17:28

Amugy két éve látok ilyen érdekes foltokat szemészeten azóta háromnal voltam nem tudjak mi az...

Azt mondták törődjek bele valszeg így fog maradni

4184. Bluemoon55 (válaszként erre: 4182. - Jaguár25)
febr. 9. 17:27

Szia, nem sosem volt vörös a fejem halistennek, a fülem de most az is elmúlt pár napja, nem ha van de nem mindennnap már, viszont az is főleg vernyomas emelkedésre jön elő.

A szemem Nekem is szar a bal az oké a jobb minusz valahany kéne hordani szemüveget de akárhányszor felveszem szédülök benne mint az állat.

Itt most jobb idő van nappal éjjel 0-2 de megint lesz - 10 -hétvégére sose lesz vége... Főleg itt, tavaszig is még hideg lesz bőven. A hegyek miatt.

A 90 közötti feletti alatti diasztoles, akkor se jó azért, én örülök ha 87, nyáron Max 85, béta blokkolót ugye egyenlore nem szedem, nemtudom attol lejjebb menne e, mert ahert ha többször magas vagyis többször 90 közeli mint nem az, akkor nyilván amit szedek gyógyszert az nem elég. Szedek 40 mg valzartan és azzal együtt annyi nagyon Max 88 de sokszor 95 ilyesmi, azért mondták a béta blokkolot hogy az más ponton befolyásolja a vernyomast.

Barátnőmnek mindig ilyen 110/70 és vernyomasa van pedig apukaja strokban halt meg, de ő világ életében edzett stb mozgott, szegeny múltkor a 130 nal mondta hogy olyan rosszul volt, hát persze akinek főleg 100-110..

Most éppen elkezdodott az extra de jó.. Most hogy végre nyugalom film nézés.

Értem amit mondassz mitralis prolapsus stb de akkor 15 évig vagy többig miért nem jött elő?akkor is voltam beteg, vírus akkor is volt stressz sok akkoriban nem egy mutetem is,

Halál eset is családon belül nemis egy...

Most már próbálom leepiteni a melatonint elsősorban, már három napja meg annyit se alszok amit szoktam két óránként fent vagyok, a frontin még majd utána jön na akkor mi lesz....

Iszonyatos ez a szar alvás, éjjel megebredek óra két óránként így, márpedig a melatonint is már régóta szedtem azért is akartam abbahagyni. Éjjel is érzek extrákat.. Most minden nap újra

4183. Jaguár25
febr. 9. 12:35
Egyébként Én csak otthon suvickoltam, mert amúgy úlő munkám van, ezért a hajolgatásos jelenséget csak olyankor veszem észre. Tavaly volt egy fura rosszullétem guggolásból felálláskor elment az egyik szememről a látás, néha csillagok szállnak a periférián. Csak is hajolós, guggolós pozikba jön elő. Szemészeten mindent rendben találtak. Ortosztatikus hipotóniára gyanakodtak, de nekem se nem alacsony a vérnyomásom, se nem magas. Akkoriban sokat szédültem is, de az elmúlt.
4182. Jaguár25 (válaszként erre: 4180. - Bluemoon55)
febr. 9. 12:30

Ha nyaki gerinc sérv, akkor dehogynem fájhat a fejed, sőt a nyaki ereket (carotis) érintve az izomegyensúly is megbomlik, konkrétan a véráramlás is hol ilyen, hol olyan.. kvázi a vérnyomás is befolyásolhatja. Nekem is vannak gerinc problémáim 3 helyen is, szóval tudom Én is pontosan mennyi szart tud okozni.

Ja van néhány kardiológus, akinek a heppje a bétablokkoló, valamiféle második antideoresszánsnak könyvelik el, hagyjuk is. 90 plusz mínuszos diasztoléra azért nem kell gyógyszert szedni, főleg ha nem állandóan annyi, és ezvis tipik az a dolog amit befolyásol a stressz, de mondom egy jó omega3 készítmény sokat segít, tartósan kell szedni, már 1 hónap után meglátod.. az EPA, DHA amúgy is stresszcsökkentő, antidepi funkcióval is rendelkezik.

Az extrák, hát örök talány, a sav a reflux az egyik legnagyobb kiváltó oka, a mitrális prolapsus szintén tipikus extra gyáros srory, így együtt a kettő (ahogy nálam is), ne csodálkozz, mondjuk ez az amit megszokni nem lehet, mert már 1-től kiver a víz, mert tudom, h ha egy jön, akkor az egész nap olyan lesz, h még fel fog bukkanni. Amúgy nyilván okozhat extrákat ezer minden még, na de azok vizsgálaton már ki lettek zárva.

A bal kezem leszakad nekem is, tegnap nagytakarítottam és kicsit túlhajtottam magam. :D

Télleg, te a munkádból eredően vagyis most már nem azt csinálod úgy mondtad, de régen, mikor hajolgatnod kellett, hallod neked is vörös lesz a fejed? Nekem azt mondták, h ez nem probléma, de elég fura azért. Mindig azt hiszem, h így nagyobb hajlamom van stroke-ra.

4181. Bluemoon55 (válaszként erre: 4179. - Jaguár25)
febr. 6. 09:26
Ja Meg a fejfájáson kívül ez az allando fáradtság, sokszor ez az éjjeli izzadás, főleg menstruáció előtt.. Perimenopausa is lehet de nem szeretnem. 41 evesen...
4180. Bluemoon55 (válaszként erre: 4179. - Jaguár25)
febr. 6. 09:24

Oksi, én is így gondolom, de tegnap éjjel is magas lehetett a vernyomas pedig éjjel nem szokott akkor volt hogy annyira szedultem éjjel, forgott velem minden, ma bejott megint a mínusz.

Viszont az hogy nagyon nyugalomba is max /88 a per akkor rendes mozgásban meg máskor szinte mindig 90 feletti ezért mondta a béta blokkolot. Olyasmit is mondott hogy segítene a stresszes embereken kicsit nyugtat is.

Ha valami kombináció kéne az mellé akit szedek, van más is, amlodipin ható anyag vagy vízhajto nem értem miért nem azt adta. De ez két különböző orvos volt ráadásul, szóval kíváncsi voltam egy másik véleményre. Azt hogy mennyibe került el se mondom. Ausztriahoz képest is a duplája és innen nem lehet semmit vissza igazolni.

Hát igen mióta Németországban vagyok így hozta az élet, több ezer eurotol elestem most, 13.14.havi pénz. Ado vissza térítés ez kb 5000 euró lett volna. Arról nem is beszéljünk hogy a szallast magam fizetem, meg mindenki kB itt, itt kötelező megha hotelba dolgozok.. De ezt csak leirtam erdekessegkepp.

Nekem fogalmam sincs mitől van, extra már 18 éves korom Óta van de utána volt sok sok hosszú ev amikor abszolút nem volt szerintem.10-15 évig semmi vagy több covid ota van lett újra.

Mittalis prolapsus is van.

Ezt viszont látta.

A vernyomásom meg mindig jó volt mind kettő, két éve kezdődött kB ez is.

Engen ami most nagyon idegesít és tényleg napi szinten van az a fejfajas, szarullet, most már hosszú hónapok óta vagy egy éve Vág kitudja napi szinten.

Majd egy kontroll mr re is el kéne mennem A serv miatt de anno a doki az idegsebesz azt mondta nem hiszi hogy attól fájna a fejem hát pedig miért ne lehetne?

4179. Jaguár25 (válaszként erre: 4177. - Bluemoon55)
febr. 6. 02:00

Ne szedj bétablokkolót sztem továbbra sem, az igen is csökkenti a pulzust, szóval az marhaság, h 65-70-es pulzusra is adható, továbbá Én nagyon sok olyan esetről tudok, akik elájultak, szédültek, fáradtak lettek, kóvályogtak tőle, extrákat meg vagy csökkenti vagy nem, ha vkinek bizonyítottan rengeteg van napi szinten, ami télleg ez a 10K pluszos kategória, akkor abláció és ennyi..

Nekem ez az egyben a gyomor, főként savtermelés hozza elő, minden alkalommal mikor bedurrog már marja is a szegycsontomnál a sav, de hiába szednék protonpumpa gátlót, ugyanúgy okoznak extrát, mert a reflux vagyis a regurgitáció fiziológiásan cseszteti a vágusz ideget, tehát a hiba is itt van a gépezetben. De ez Én vagyok, Neked nem tudom mitől vannak, sok minden okozhat.

Az izolált magas diasztolé meg nálam is 20 éves kortól játszik, de nem állandóan, szedj omega3-at, úgy viszi a vérnyomást lefele, mint a pinty, és a diasztolédat is helyrepattintja, nálam működik.

febr. 5. 16:58
Azt akartam irni hogy miután anyumnak kiderült...
4177. Bluemoon55 (válaszként erre: 4176. - Jaguár25)
febr. 5. 16:01

Ja nekem folyamatosan van extra most mar napi szinten, hétfőn eleve úgy keltem és akkor egész nap tartott.

Most már szedem a vasat is de nemtudom, mi magyarázza még ezt az iszonyatos fáradtságot.persze nem alszom jól de attól függetlenül egész nap ilyen zombi vagyok.

Éjjel meg úgy szedultem, forgott velem minden, valószínűleg a melatonint is abbahagyom már régóta szedem azt is és ez sok meg a benzo.

Azt is abba kell hagyni. Leepiteni majd. De jo szar volt ez a szedules, ma már nem fogom bevenni a melatonint. Csak már azt is régóta szedem.

Nem mertem meg éjjel a vernyomast azt se tudtam hol vagyok, de ha magas is volt, általában hajnali 5-6 kor szoktam a gyógyszert bevenni reggel már. Lehet magas volt passz, de ilyen forgó jellegű. De szerintem a melatonin meg a benzo már sok együtt.

Nappal zombi vagyok éjjel meg alvás problémáim vannak....

Amit írtam arról mi a véleményed? Én sem szedem azóta se a béta blokkolot de amúgy 2.5 mg mondtak, mert hogy sokszor évek óta mióta szedem a vernyomas csökkentőt a diasztoles ugye magas és ezzel akarnak hogy mint kombináció levinni. Jobban. Viszont a pulzus sokszor magatol is 65

De ha extra van akkor magas. Ja meg az extrara akarja adni. Hát nemtudom. Azt mondja a doki ez kis adag de akkor is.

Először mindenképp a frontint kell abbahagyni.

Azt mondta lehet adni béta blokkolót olyannak is akinek 65-70 a pulzusa. Ezt most egy másik orvos mondta.

Ja és ő nem látta ezt a diasztoles funkció zavart. De azt mondta lehet persze attól vagyis lehet a másik doki amikor látta akkor pont magas volt, passz. Ő akkor nem Látta. Nagyon alapos volt.nyaki ereket is nézettem. Miután anyámnak került a bal elegge le van rakodva zsírral.

Hosszú évek óta nem szedi a koleszterin csökkentőt. Meglett az eredménye, + cigi

Amugy anyum vékony, vegan, mégis magas a vernyomasa meg a hugysava évek ota magas

4176. Jaguár25 (válaszként erre: 4175. - Bluemoon55)
febr. 4. 17:46
Valószínű még nem jöttél ki belőle rendesen. Idővel biztos jobb lesz, de ezekből nehéz kijönni. Ma nekem is vannak extrák, nem mondom, h sok, de mar nem volt egyáltalán és ma azért volt már 3x meg volt egy ilyen sorozat is. Hideg lett mondjuk, éjjel -6 volt. Én már belefáradtam ezen stresszelni, de amikor egy is jön már iderohamot kapok, ma amúgy sincs jó napom.
4175. Bluemoon55 (válaszként erre: 4174. - Jaguár25)
febr. 4. 06:03

Nekem folyamat ez van de most nagyon durván nem bírok az ágyból kikelni se. Mindenem fáj. Kéz, csukló láb, váll nyak

Mi lesz később itt is mínusz van-10.fejgajas is napi szintű extra is egésznap

Másik orvos is múltkor azt javasolta szedjek kis adag béta blokkolót az jo az extrara is. Oké vannak napok amikor a pulzus magas nem annyira de múltkor is nyugalomban 65...

Foleg a vernyomasra adja hogy amit szedek nem mindig elég.

Egyébként most hogy beteg voltam azóta fáj így mindenem... Labaim kezeim

4174. Jaguár25 (válaszként erre: 4173. - Bluemoon55)
febr. 3. 21:57
Majd írok, csak még dolgozom. Itt asszem hidegfront van, ma fájtak a hátizmaim, a kezeim, a nyakam, folyamat feszültek az izmok. Nyilván a sérült bal karom is zsibbadt meg fájt. Hát ez ilyen sajnos, pedig ezek már olyan régóta nem jöttek elő.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook