Extrasystoléval együttélők klubja (beszélgetés)
Már amugy én sem járok ezekkel orvoshoz, oké most voltam, de két hét alatt lezajlott a 24 oras holter a vernyomas is, sztk alapon miért ne.
Majd egy ultrahangra is megyek,
En sajnos szedem a frontint két éve kb de észreveszem hogy olyan szar memóriám Lett, rendesen félek magamtól sokszor, meloba is mondanak valamit és rá 5 percre elfelejtem ez nagyon gáz. Marpedig most az agyamat kell használni...
Nemtudom mivel lehetne egyébként memóriát javítani?
De erről mindenképp le kell állni, a frontin, csak attól félek soha nem fogok tudni végleg mert mindig lesz valami stressz és akkor nekem be kell szedjek de rendesen észrevettem hogy építi le az agyam és már nagyon durva jelek is vannak nalam. Leparkolok autóval és nemtudom hova álltam, azthittem elloptak a kocsim közbe csak elfelejtettem hova álltam.. Nem egyszer kimostam a 100 eurót a zsebembe.. Szóval kezd durva lenni. És nem utolsó sorban attól félek, alzheimer stb hasonlókat okoz, a hosszú távú nyugtató szedés
Nem kávézom, mert nekem nyomja a refluxot, meg magasabb pulzusú típus vagyok és jobban pörgeti.
Ja hát, szar ez.. antidepikben én sem gondolkoztam soha, én 2x kaptam Frontint is (ami ugye benzo), műtét előtt, mert éberen tákolták össze a karom, de attól is hullámzott a mennyezet a műtőben, én nem bírom ezeket a cuccokat. Fájdalomcsillapítót is havi 1x max, én is azt endometriózis miatt.
Az úgy van bizony, a legrosszabb az idegfájdalom, nekem is volt 2 évig bordaközi idezsábám, hát az vmi pokol. Amúgy meg gerinc meszesedésem van, szóval ismerős ez is. De amúgy fiatal vagyok, vékony és sportos, amikor vkinek elmesélem hány nyavajám van, lesokkolódnak :D
Nem pörgöm már túl egyiket se, én inkább élek, mint orvoshoz rohangáljak, épp eleget jártam, főleg az elmúlt 3 évben. Meg amúgyis ebben a körben mozgok, néha már nyakig vagyok az egészségügyi dolgokkal :)
Ez akkor durva ha ha te valóban ezt mindent érzed is. De akkor kb meg is hulyulnek, ha napi több ezret éreznék...
Van akinek annyi van mint neked és nem érzi, nekik jó.
Én anno a 100 nal abbahagytam a szamolast, el se tudom képzelni milyen lehet aki több ezret érezhet
Én most voltam, cardio ct-n, Uh-on és minden negatív. A szívem teljesen egészséges. Nekem most a mult havi holteren majdnem 5000 VES volt és ebből java része kapcsolt volt. Mégis azt mondta a doki, hogy az ablációt akkor csinálják csak meg ha nincs más baj, ha a VES eléri a 15000-et minimum.
Én is teljesen el vagyok keseredve, mert akármit csinálok vagy szedek semmi nem használ.
Én most egy ideje cigizek de csak egyet szívtam illetve azt is azért mert nem akarom kiirni a nevét de kint ugye lehet kapni thc mentes cbd vagyis ja kiirom. Ebbe semmi nincs. És a vaporizator 150-200 euró, így kénytelen voltam cigibe szívni. Fájdalom. Alvás zavar, de sokat nem vettem észre, legközelebb a 27% cseppel próbálkozom de az is kb 150 Euro... Nekem a serv miatti fájdalom is iszonyatos most megint egy hete tart pedig már nem fizikai munkát végzek de azthittem jó lesz egy konrtroll MR aztán újra idehsebesz bár ahogy már írtam, nálam a műtét se oldaná meg a helyzetet. A fájdalom csillapítóval kéne lealljak sürgősen mert az is már mit okozhatott a májammban illetve az miatt is függőség van, szerintem a napi szintű fejfajas is azert van már... De ha nem a serv, akkor a fej vagy az endometriozis miatt szedek fajdalom csillapítót szóval iszonyatos de én magamon tapasztalom az idegi fájdalomnal számomra nincs rosszabb. Remélem tudok menni újra fizioterápiara de az is csak ideig óráig tart...
Úgyhogy nálam ez a körforgás megy, serv, endo, sziv, fej, csak éppen minden nap más.. Kegyetlen az élet így. Életkedvem se sok van de antidepresszánst tuti nem fogok szedni.
Ti egyébként isztok kávét? Durva ha nem iszok majd elalszok, ha iszok meg egyből felviszi a vernyomast sokszor de viszont koffein függő is vagyok
Érzem.
Inni én sem iszok alkoholt még ott van a benzodiazepin is..
Azt is abba kéne hagyni. Nagyon nem jo ez igy