Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Eü dolgozók!Kaptatok már új EÜDÉSZ kártyát? (tudásbázis)
Többet én se tudok,mert már gyed-en voltam mikor kaptuk.A főnővér hozta ki nekem.
Csak úgy kaptuk,mellé egy listát is hogy hol kapsz vele kedvezményt.Plasztik kártyát ígértek helyette(mert ez csak egy vastagabb lap szerű vmi),de azóta semmi.A kiállítás dátumától 1 évig volt érvényes.
Ezt az EÜDÉSZ kártyát te hogy kaptad?
Mi tankolásra használjuk az Agipnál 5%- jár érte ha jól tévedek. De nézd meg a MESZK honlapján a területi szervezeteknél, mert minden megyében más-más is lehet.
Szóval a MESZK kártyám érvényes,nemrég küldték a bélyeget. Milyen kedvezmény van rá?
Én is gyed-en vagyok,majd ha visszamegyek dolgozni igénylem az új regisztr. kártyát.Köszi hogy szóltál.
www.eekh.hu
S mivel 2007-ben lejárt újat kell kérjél. Sajnos nem mindenki és nem minden munkáltató tudja ezt miért találták ki.
Majd ha lejár a GYED-m és dolgozni megyek nekem is újat kell kérnem.
MESZK kártyád érvényes? Azzal is tudsz kedvezményket igénybe venni.
Olyanom is van.:) De már az se érvényes.2007-ben járt le.Lehet hogy már én se vagyok érvényes???? :)
Igen van minden kamarai tagnak, nekem is.
S működési nyilvántartásról érvényes kék kártyátok?
Most tényleg nincs ilyen senkinek? :(
Mondjuk az enyém se érvényes már több mint egy éve.500 ft-ot kellett befizetni hogy küldjenek egy rendes kártyát,na azóta semmi........
De én legalább használhattam egy évig.
De ugye MESZK kártyátok van?
Igen úgy néz ki. De most kerestem rá a neten. Egy női név szerepel a linkben, ahol elég tartalmas a leírás róla. :)
Úgy látszik csak nekem. :)
Ha valaki tudja hogy lehet hozzájutni irjon... Én sem hallottam még róla...
még nem is hallottam róla
Azt hittem hogy minden eü dolgozónak jár,de ma mondták a védőnők hogy nekik sincs.
Közben már megnéztem a honlapot. Én nekem ilyenem nincs. Sajna
EÜDÉSZ igazolvány --ez van rajta.Bizonyos üzletekben kaphatsz vele kedvezményt.
Milyen kártyára gondolsz? Így nem ismerem.
Vagy megszűnt?Még 2005-ben kaptam,de azóta semmi.
Eü dolgozók!Kaptatok már új EÜDÉSZ kártyát?
További ajánlott fórumok: