Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra, aminek semmi hasznát sem vettétek? (beszélgetős fórum)
juj...
Én egy irtózatosan ronda kesztyüt. Nem is értem . Van egy nagyon nagyon szép kesztyüm ha már azt akart venni nekem (megjegyzem másodszorra kaptam ettől a b.nőmtől kesztyüt)tudhatta volna,hogy milyeneket szeretek. nAH MINDEGY,FIÓK MÉLYÉN ELREJTVE VAN HA NÉHA BELEbotlok kiráz a hideg hevesebben ver a szivem gyorsan vissza csukom és szép lassan megnyugszom :-)
XDXDXDXDXDXDXD
(sajnos) Nem ő, csak a gagyi jénai....
Nekem küldhetsz! Új szekrénysorral leptük meg magunkat, amiben van vitrin, és tök üres. Eddig sokat költöztünk, a csecsebecséket kidobáltam.
Én kaptam anyósomtól egy jénait. Régi vágyam volt, hogy jó magas rakottkrumplit csinálni. Az első sütésnél belerobbant a sütőbe.
Anyósok...
Szerintem fel lehet éleszteni...
nem én,ismerősöm kapta:szinte teljesen kopasz,így nővére hajzselét adott ajándékba neki
Évekkel ezelőtt: két bal lábas papucs, nem nézték meg hogy egy pár-e, ráadásul olyan plüssös nagyis amiben nem lehet takarítani otthon, sőt semmit sem csinálni, mert arany(!) színe volt. Kisgyerek mellé pont ideális volt.(Anyámtól!)
Köcsögkalapot borzalmas volt,-ezt köszönettel visszaadtam neki.(Anyám:)
Még ugyanakkor ugyanannak a könyvnek egy példányát -háromszor! Miért nem beszélték meg tesóim anyámmal?
Azóta inkább italt kérek. Kaptam is idén tőle egy üveg Unicumot amit a férjem szeret, mert direkt szájba rágtam, hogy vagy csoki likőrt vagy Bacardit vegyen. Még a márkát is felírtam.
Tudni kell ehhez egész évben sem névnapra sem szülinapra semmit nem kérek-kapok.
Azt hiszem jövőre már meg sem szólalok....
A gyereknek tetszeni fog, bár szerintem is szörnyű!!Azért ha felolvasnám az ötödikben lenne röhögés..
A kizöldellt már a here.. vinné el a pálmát
Ez egy teljesen normális szöveg,a keletkezésekor használt szavakkal,kis életképek az állatokról.Nem értem a problémát.Az a kisborjú meg mi a szöszt csináljon?szopcsizzon ahogy ma divatos mondani ? :D vagy ne hívjuk sehogy ha táplálkozik egy állat az anyja melléből,mert az már perverz?
áá..sosem szoktam ilyen miatt hozzászólni,de ezt a ferdítést....
olvass neki Varró Dánielt,attól majd művelődik a gyerek és még divatos is leszel :D
Hihetetlen...
:D
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Könyvet karácsonyra, kinek és milyet vettetek?
- Megvettetek mindent Mikulásra és Karácsonyra?