Étolajfolt kivétel ruhából, mivel? (tudásbázis)
Sok drága folttisztítót kipróbáltam, de olajfoltra egyik sem volt az igazi. A fehér ruhákat például hypoztam, de az állásban visszasárgultak a foltok.
Mot az olajfoltot is a „well done hideg zsíroldó”-val veszem ki a ruhákból. Nekem tökéletes, de vigyázat a színes ruháknál próba kell.
Hasznos az is, ha a ruhákat száradni kirakjuk a napra.
Azt a fajtát nem ismerem, ezért tanácstalan vagyok Én is!
Nekem a -megjelenése óta- Secret platinum power vált be és nincs vele ilyen gondom:)
igen, talán váltani kéne.
Próbáljon ki másfélét.
Én még sosem tapasztaltam, eddig Sanex, Secret és Garnier és Nivea termékeket használtam, vagy golyóst, vagy krémet. Sosem volt probléma.
Lehet, hogy dezodort kéne váltani:)
Én is a krémdezodort használom és nincs folt:)
Na, ilyennel sem találkoztam még, pedig krém-hónaljdezodort használok )(secret kinyomós).
Nem lehet, hogy nagyon megtömitek a gépet és így nem tudja jól átöblíteni a ruhát?
Makulátlan hófehérek a fehérneműim (sima Sloggi pamutbugyik, a műszálat utálom), 40 fokon mosom mindig,együtt a többi fehér cuccal, Tix Tide-dal vagy Persil Golddal.
Életemben nem találkoztam még beszürkült fehér ruhával, pedig sok fehér pólóm, trikóm van.
Ha már folt! Ti mivel szednétek ki a ruhák hónaljából a stift okozta makacs fehér foltot?
A lányom pólóin,főleg a sötéteken átüt és nagyon meglátszik hiába mosom bármivel! Még meg is keményedik! Mikor vizes akkor nem is látszik annyira --végre örülök,hogy eltűnt aztán megszárad és sírni tudnék mert ugyan olyan!
Segítség!
Ügyes vagy :)
De előbb meg kéne nézni, nincs-e már ilyen!
Sajnos Én is így vagyok ezzel:(
Mondták az üzletben ahol vettem, hogy ez az öblítőtől van, aztán mondták, hogy csak kézzel mossam, de sajnos ezek a gumírozott részek Nekem is mind olyanok ahogy írod!
Vettem a dm-ben egy port erre, de annyira komplikált, hogy ott áll a szekrényben és még nem próbáltam ki!
Talán egy új (persze, ha még nincs!) fórumot kéne kiírni ezzel a kérdéssel mert ide az étolajjal kapcsolatos válaszok jönnek:)
Üdv Neked: Fiti
az alap problémám, hogy trim... slogi ami fehér 1 hónap után szürkébe játszik és a meltartóm is természetesen. Ez azért elég brága ahhoz, hogy a guta ne üsson meg.
próbálom fehéríteni, de nem nagy sikerrel.
Ha van valakinek ötlete írjon
Sajnálom :(
Azért elárulnád, hogy milyen fehérneműre gondoltál
(milyet mostál) ??
Mert, ha női (pl. melltartó) akkor az biztosan nem lehet jó, mert azok nem pamutból vannak legalábbis a gumis része.
Szia!
Konyharuhán kipróbálva csodát tett, fehérneműn hétvégén próbálom ki és természetesen munkásruhán is.
Köszönöm a segítséged és válaszaidat
További ajánlott fórumok:
- Rágógumit mivel lehet kiszedni a ruhából?
- Gépzsírt mivel lehet a ruhából kitisztítani?
- Mivel lehet eltűntetni a ruhából a kb. egyhetes beszáradt vérfoltot?
- Mivel szedjem ki a rágógumit a ruhából, ha beleragadt?
- Mivel lehet eltünetni ruhából a méretmatrica miatti ragacsot?
- Mivel lehet pamut ruhából a festék foltot eltávolítani, kiszedni?