Eszek, Eszek, Eszek és csak eszek!! (beszélgetés)
Ez alapvető probléma, hogy nincs kedvem főzni.
Nekem is ez van a háttérben néha.
Megszokás a kajaroham mánia.
Amint elhiteted magaddal, hogy már tényleg, nagyon muszáj lefogyni rengeteg ok miatt akkor menni fog.
Jó ha az ember éhes de nincs közel kaja.
Vagy ha éhes de fogyózik.
Előfordul, ne fogd vissza magad, csak válogass. NO szénhidrát!!! Semmilyen kenyér, rizs, krumpli, szigorúan NO cukor, NO tészta, durum se, nyugodtan egyél húst, sajtot, de más tejterméket szigorúan NO!Marhaságnak hangzik, de csak próbáld ki pár napig, ha nem jön be, nem vesztettél semmit. Zöldség, gyümölcs, sok víz, hús, sajt, lehetőleg növényi hidrogénezett olajokat kerülni.
Saját tapasztalat: viszonylag gyors telítődés, napi többszöri étkezés kisebb mennyiségeket, 5-6 kiló "spontán" fogyás. Urald az étkeidet, ne hagyd, hogy ők uraljanak téged.
Korog a gyomrom befújom és már nem korog.
Ebben az a jó, hogy nem kell tablettákat bekapni csak fújsz és kész. Hatásos, nem káros meg stb.
Szia!
Átérzem a gondodat. Sajnos ez legtöbbünknél így van. Én is így vagyok vele elég gyakran. Ezellen nem lehet tenni csak akaraterővel, vagy ha nagyon nagy az éhségérzeted akkor egyél sok-sok zöldséget, fehér húsokat, salátákat és igyál sok vizet. Ez nem fog hízlalni:)
Sok sikert és kitartást!
A spray-t nem ismerem, de gondolom ugyan olyan jó lehet mint a tabl.
Tényleg elmúlik az éhségérzet tőle, én is ezt javasolnám!
Ne egyél! Ki kell bírni! Akaraterő!
Vagy, ha nem bírod egy almát vagy barackot!
További ajánlott fórumok:
- Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig?
- Ha nem értek csak az "emberekhez", mint ápoló sosem leszek anyagilag stabil?
- Nem vettek fel az egyetemre. Akkor, ha egy évet csak úgy itthon leszek kell TB-t fizetni?
- A Mirzaten nevű gyógyszer csak azért hízlal mert étvágynövelő vagy van valami hatóanyaga ami magától hízlal akkor is ha nem eszek többet?
- Ha huzamosabb ideig csak salátát eszek, attól beindulhat a fogyás?
- Ha csak a tesvéremmel leszek Édesapánk temetésén, akkor a család hogyan fog viselkedni?