Esőztető zuhany tapasztalatok, vélemények? Olyan, amin van esőztető meg mozgatható fej is. (tudásbázis)
Ez altalaban maga a viz erosseget szabalyozo bigyo, az a kerek, csak ugy van, hogy teljes kort tesz, nem ugy mint a csapokon. Pl elzarom az esoztetot, amikor elzarodik a viz, az a bigyo nem akad ki, hanem tekerheted tovabb es abba az iranyba nyitja a zuhanyrozsat.
Nem tudom, erthetoen fogalmaztam-e? Aztan persze vannak ilyen kapcsolosak is de nekunk ez jott be, egy kapcsoloval kevesebb es a modelltol is fugg, ha gyarilag ok erre kulon szelepet raktak akkor az van es kesz:)
Ez az esozteto meretetol is fugg. Az a furdo ahol szivesen hasznalom, a kabin masfel meterszer masfel meteres nyitott kabin es kenyelmes, az esozteto 25x25 cm.
A masik, ahol utalom, ott kerek, 20cm atmeroju es a kabin nekunk is 90x90-es de valahogy ott keptelen vagyok hasznalni. Eleve, ha alaallsz, ugye az hajmosas napja. Es addig oke, hogy bevizezed magad, de en utalom, ha menetkozben lemegy a szappan vagy mas, amig meg nem oszlattam el mindenhol, es egy ekkora zuhiban nem tudok felreallni a viz alol sehogysem, mert ahogy hajolgatok, bele-bele logok a viz utjaba. Szoval en azt mondom, oda kar volt, de ezt nem tudtuk elore. Amugy a ferjemet meg nem erdekli mert kopaszra nyirt, szoval o ott is azt hasznalja:) de hat akkor is, ennyi erovel sztem eleg lett volna csak a rozsa oda, es a masikba meg csak az esozteto
Van 2 furdinkben ilyen. Az egyikben sosem hasznalom az esoztetot mert a kabin kicsi es igy kenyelmetlen, hogy vegig ram jon a viz, nem tudok felreallni. Pl amikor a balzsamot hagyni kell hatni es addig beszappanoznad magad, nem tudod, mert kozben omlik rad a viz.
A masik kabin eleg nagy, na ott meg pl fazom es nincs hova letamasztani a zuhanyozofejet, csak ha a helyere teszem, ezert ott meg csak az esoztetot hasznalom. Tudom, ezek most hulye indokoknak tunnek de gondold meg. Ha a kabin eleg nagy, en oda tennem de akkor nem tennek zuhanyrozsat mert felesleges, vagy legfeljebb csak takaritasnal fogod hasznalni, szoval ne a legszuperebb legyen a zuhanyrozsa, az esozteto meg a jobbik legyen:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen illatú tusfürdővel szeretsz zuhanyozni, fürödni?
- Intim:törlőkendő, mosakodógél, zuhany. Jót teszünk vele, vagy csak ártunk?
- Szeretkezés után a lányok miért rohannak zuhanyozni?
- Maszti zuhanyrózsával
- Mitől alakulhat ki zuhanyzás után bőrviszketés?
- A várandós kismamának tényleg nem szabad kádba fürdenie, csak zuhanyoznia szabad?