Esküvői dekoráció - hogyan oldjam meg? (beszélgetés)
Hű köszike a jótanácsokat!
Elvileg én úgy gondolnám, hogy a székhuzat lesz a ekorácó és amellé az asztalra maximim egy két gyertyát teszünk. A főasztalon persze lesz asztaldísz (ami előtte a kocsidísz volt azt rakjuk oda), meg mögénk vmi szívdísz de még nem találta ki a dekoratőröm, hogy mi (keresztanyám) legyen.
Azon is gondolkodtam, most hogy írtad, hogy lehet, hogy fújatok fel lufikat, de csak és kizárólag a gyerekeknek (mondjuk egy 20at, vagy ilyesmi)
Na majd még gondolkodok és ha eszembe jut vmi kérdezek! :)
Szia!
A mi esküvőnkön, minden fehér és halvány zöld volt. Én sem szerettem a lufit, de nagyon magas volt a terem és kellett. (utólag már úgy gondolom meg lehetett volna oldani anyaggal is) A gyerekek imádták és jól is mutatott. Szerintem nagyon fontos a székszoknya szép szalaggal, magas váza, hogy ne lógjon bele a vendégek levesébe az asztaldísz, stb. Ha van kérdésed szívesen írok, de hirtelen nem jut eszembe más.
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi díszek, karácsonyi dekoráció
- Karácsony 2013 (SK/DIY) - Dekorációs ötletek, adventi naptárak, sk ajándékok
- Téli és karácsonyi olcsó, kreatív dekorációs ötletek
- Kreatív hobby avagy hogy csináljunk olcsón kedves ajándékokat, dekorációkat...stb.
- Ki mikor kezd el gondolkozni a húsvéti dekoráción?
- Kell tisztítani a madártollat felhasználás előtt? Ha igen, hogyan? (nem bolti, hanem hattyútoll, otthoni dekoráció lenne belőle)