Értesítenek ha meg hal az apám? Nagyon rég más városba lakik nem tudok róla semmit. Ha nem élne tudnék róla? (tudásbázis)
Nem értelek. Vagy én értettem félre mindent. A fórumindító feltett egy kérdést, mert baljós előérzete van, mert mostanában álmodik az apjával, aki soha nem volt rá kíváncsi, amikor pedig a fórumindító akarta felvenni a kapcsolatot, az édesapja elutasította. Többen írták neki, hogy ha máskor nem, a halálakor a hagyaték miatt értesítik. Erre a fórumindító visszakérdezett, hogy akkor is értesítik-e vajon, ha nincs hagyaték?
Ebből hogy jött az, hogy 1. csak a hagyaték érdekli, 2. neki kéne bármiért is szégyellnie magát?
nekem pont az jött le, hogy az érdekli, hogy él-e még az apukája, nem pedig a pénz. És az vesse rá az első követ, amiért "csak" ennyi érdekli, aki maga is átélte, hogy az egyik szülője nem törődött vele egyáltalán, amikor pedig ő kereste, akkor a szülő elutasította. Bárcsak ne lenne sok ilyen!
:-)
Na akkor nem kérem a törlésem.:D
Fenéket,már írtam lejjebb is.Ja minket nem érdekel,nem szorulunk rá:)Nem is írtam volna a dologról mert nem igazán foglalkoztat ez minket otthon,csak hasonlított a történet:)
Jobb ez így.
Szerencsére nekünk már a gyerekeinknek is van ház ahol majd külön életet kezdhetnek egyszer:)
Na ja.
Nem látunk bele mások fejébe, életébe.
Ezt most írod először, hogy rá lett íratva.
Nézd!
Ez már múlt.
Ha Ő így döntött, azzal Te/Ti mit tudtok csinálni azon kívül, hogy tudomásul veszitek??? Semmit.
Végrendelet?Timikém rég a nő nevén van az ingatlan,miről beszélsz?Életében odaadta,magyarán nincs örökség.Minek a végrendelet??
Magunkról beszélek,de mintha írt volna hasonlót az indító is.
Na látom, félre értesz.
A haszonvágya miatt.
Cilu!
Bocs, de erre lett kitalálva a végrendelet.
Ha az illető nem él ezzel a jogával, akkor így jártak.
Akkor mégsem számított ott valami...
Hidd el, tudom reálisan látni a dolgokat, de ez bicskanyitogató számomra.
További ajánlott fórumok:
- Állatmenhelyet vagy állatmentőket érdemes értesíteni?
- A munkáltatót mikor vagy köteles értesíteni a terhességedről? Egyáltalán: köteles vagy?
- Kislányom most kapta a 2 hós oltást, azóta nem hízott semmit és nem is nagyon akar enni. Ez az oltástól van?
- Nagyon kívancsi vagyok, miért idéztek. Nem tudok semmit, és...
- Nagyon magas a fehérvérsejt számom és az orvosok nem mondanak semmit! Ez mit jelenthet és a babára hatással van-e a jelentős eltérés?
- Facebookon semmit nem tudok megosztani, mert megosztásnál nagyon vibrál a kép és eltűnik, amit meg szeretnék osztani, mit tegyek?