Nagyon kívancsi vagyok, miért idéztek. Nem tudok semmit, és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Elsőre amúgy csak egy vallomás volt, nem is nagyon akartam kifejteni, igazából az egész történet nem ér annyit, hogy forumozzunk róla.
Idéztek, elmegyek, oszt' jóvilág.
Ha nem tudtam volna utánakeresni, tenyleg néztem volna ott, mint hal a szatyorban.
Ja, rettenetes. :-) De ha elsőre nem fogalmazol olyan hiányosan, akkor az nem kifigurázásként hat, hanem csak az öt év alatti memóriaromlás elismerésének.
Lehet, hogy az elévüléshez van köze a mostani igazságügyi gépezetindulásnak.
Megnézted. Akkor mostmár tudod a témát, csak úgy véled, nincs arról információd, gondolom így érted azt hogy "hülyeség".
Tréfálkozni (hogy még azt a semmit is elfelejtetted) viszont valahogy olyan visszatetsző. Egyébként a tanúzás a hatóságok szerint van annyira fontos, hogy elő is vezetnek, ha nem jelensz meg. Az már nem nagyon vicces. :-)
Megnéztem.
Még mindig hülyeség, hogy idéztek.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Férfiak véleményére vagyok kiváncsi
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Jólesik kiírni magamból, kíváncsi vagyok a véleményekre is, mit gondoltok?
- Véleményekre vagyok kiváncsi!
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?