Erről jut eszembe...(fórum napló olvasóknak) (beszélgetés)
2009 óta nem írtunk ide, pedig milyen jókat beszélgettünk!
Sziasztok!
Vagytok még a régiek közül? :)
próbáld meg így:
<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/V5fYqM6JGTU&hl=it&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/V5fYqM6JGTU&hl=it&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>
Idemásoltam, nézzétek meg légyszi, mit bénázok, hátha utána már én is meg tudom csinálni. Sajna ehhez nagyon analfabéta vagyok...:(
Lányok!
Láttam többek naplójában olyan videót, amit a youtube-ról töltött le. Hogy kell azt csinálni? Én is szeretném megtanulni. Tud segíteni valaki?
Ha elbújsz a valódi problémák elől, az csak súlyosbít a helyzeteden. Különben sem vagy gyáva, sőt, senki sem az, csak magunkba kell nézni!
Egyikünk sem kevesebb vagy több a másiknál. Egyszerűen csak más! Nem másokra kell hasonlítanunk, hanem meg kell adni magunknak a lehetőséget, hogy kiteljesedjünk, hogy a saját személyiségünkkel színesíthessük a Világot!! :)
Hát lehet hogy így van, de addig sem kell a valódi problémákkal foglalkozni.
Persze ez csak a gyáváknak megoldás.
meglepődtem volna, mivel rendszeresen használom :)
holnap kitanulmányozom - köszi! :))
Mégis sikerült:)
Jó éjt!
Hahó Rangiku! fel a fejjel! Tök jó volt a hétvége! Kár, hogy nem jöttél! :(
érdekes :)
azt hiszem egyszer már megbeszéltük, hogy majd megbeszéljük :)) de mindig elmarad - valami web esetleg :)) már ahol utána lehet nézni
előfordulhat.
Vannak, akik csak azért állnak neki a candida diétának, mert jól lehet vele fogyni. Egyébként ez nem más, mint, hogy megtanulunk egészségesen étkezni. Nem periódusokban vonjuk meg magunktól a jót, hanem mindig megadjuk magunknak, csak kicsit más alapanyagokból, mint a mai világban megszokott.
Rangiku szedd már össze magad, ez nem fogyókúra, inkább "nincs jobb dolgom, hát a súlyommal foglalkozom" szindróma. El kellene döntened végre, hogy mit akarsz, s aztán gyere vissza a Candidás fórumba....
Persze, nem sértésnek szántam, úgyhogy előre is bocs:)
Köszi, már elővételben megvettük a jegyeket, s ráadásul úgy jártunk, hogy az egyik gyerek lebetegedett, úgyhogy most van egy kétnapos plusz jegyünk..
Ha tudtok valakit...:)
Zsuka!
Ha viszed a kölyköket a SakuraCon-ra, akkor jóóó korán érjetek oda ha még nincs jegyetek! Órákkal korábban!
Mi 2 éve voltunk olyan bátrak (hülyék), hogy jegy nélkül mentünk oda. Több száz méter sor, fájdalmas tolakodás, és idegbaj árán jutottunk jegyhez. Bejutni sem volt egyszerű a nagy tömeg miatt.
Ha van jegy, akkor mindegy, de érdemes korán odamenni, mert pár óra alatt kifosztanak mindent :D
:DDD nem mondod! még fel sem tűnt :))
milyen 20kg??
Üdv a csapatban! :)
Majd írd le a naplódban, legalább kiírod magadból.. Különbenis, néha kell vétkezni, hogy a továbbiakban legyen erőd tovább folytatni...:)
Megtaláltam a fórumot, hurrá. :)
Nem eszem, csak keveset + heti 3 alkalom aerobik óra + sok víz és zöld tea.
Ennyi. Semmi varázsbogyó, vagy átváltoztató tea.
Igaz, tegnap nagyot vétkeztem, jaj jaj nagyot...
További ajánlott fórumok:
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?
- A nők miért ilyen kegyetlenek egymással? Egy műsor kapcsán jutott eszembe a kérdés
- Nyitok egy gyorsbüfét, mi legyen a neve? nem jut eszembe semmi frappáns, pedig már dönteni kell lassan!
- Egyre többet iszik. Többször eszembe jutott a válás is, de...
- Mit tennétek a helyemben? Van egy barátom, akit nem tudok elfelejteni, 5 éve nem láttam, de sokszor eszembe jut...
- Egyre gyakrabban jut eszembe az exem. Normális ez? Mit kéne csinálni hogy "elmúljon"?