Nyitok egy gyorsbüfét, mi legyen a neve? nem jut eszembe semmi frappáns, pedig már dönteni kell lassan! (tudásbázis)
Gyerebe
Mintha (anyád főzte volna)
Ezisjó
Sziasztok.
Szeretnèk vèlemènyt kèrni egy gyors ètterem nèvvel kapcs.
Ùjonan nyilik ès az Enjoy nevet szeretnènk.
Mi vèlemèny ? Csak öszintèn...:)
Flamóbár :)
Flambár :)
harap-lak :)
...ilyeneket találtam még :D
"UV - büfé - Nyíregyháza a főiskola mellett az UV az utóvizsgára utal :)"
Sárhányó"
(Zala megye): Sánta Csuka büfé"
Fekete bárány betérő"
"TANYAKLUB"
ÉLESZTŐ
látom, nem mai hsz...
de csak nem a gyros-os ott a pályaudvaron ? az a legjobb gyros a városban
igen, tényleg ez jó ötlet...már csak hozzá kellene kalkulálni a pénzügyi tevékenységet is
de ez a bau tényleg jó ötlet....
Igen, igazad van, cukilany.
Azt nem értem, hogy miért zavarta őket a MCPipi név, így nagy C-vel.
A lényeg, hogy az ismerősömék kerültek ki vesztesként a perből, lehet, hogy az is számított, hogy Budapesten forgalmas helyen van a büféjük.
Hát én remélem nem lesz ilyen, mert már megy a büfé, és épp az előtted levő hozzászóló példáját akartam felhozni, mert nálunk a körúton van egy McKiwan's és amióta ott lakom (kb 10 éve) ez a neve. Talán ezeknél a Mc-knél (Mc'Cayals, Mc'Kiwans) lehet hivatkozni arra, hogy Meg-nek felel meg és úgy van értelme.
És épp most olvastam:
"Az amerikai McDonald's Corp. gyorséttermi lánc végleg elvesztette Szingapúrban azt a jogi csatát, amelyet egy élelmiszeripari társaság ellen indított, amely termékeit olyan nevekkel forgalmazta, mint "MacNoodles", "MacTea" és "MacChocolate".
...
"Nincs lehetőség az összekeverésre; a jelölés megjelenésében, hangzásában és elveiben is eltér" - nyilatkozta a cég egyik jogásza, Tan Tee Jim...."
És nekünk az lett, hogy "Gyorsan Mc'Cayals Büfé", nem hinném, h bárki is mekire asszociálna ebből, legalábbis nagyon remélem :)))
További ajánlott fórumok:
- Milyen frappáns választ lehet adni erre a kijelentésre? Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal.
- Szerintetek mi lenne az, ami jó és frappáns nászajándék?
- Hogyan lehetne frappánsan kivitelezni, hogy én vagyok az ajándéka?
- Hogy válaszolsz frappánsan a "Hogy vagy? Mi van veled?" kérdésre, ha nincs mondanivalód?
- Szopi, hordozás, fejlődés, beszólások, frappáns válaszok:-)
- Pályázaton lehet-e pénzt nyerni egy gyorsbüfé indítására?