Egyre gyakrabban jut eszembe az exem. Normális ez? Mit kéne csinálni hogy "elmúljon"? (tudásbázis)
Köszi Zarahell, ez jól esett!! Nem akadnék ki, és bunkó se lennék!
Az én részemről rossz ötlet!
:)
hmmmm meggyleves ....
hát igen, jobban a terészedől.
Igen, nállam is hasonló a helyzet:S Sajna:S
De ez van, meg a meggyleves!:)
háát, nem hiszem hogy visszavágyok
nekem most így jó amiben most "élek"
igen van valakim, és boldog vagyok vele!
háát nem hiányolom, csak néha "eszembejut"
ennyi
van amúgy most vkid?
ha van, boldog vagy vele?
nem lehet hogy csak a régi boldogságot/szerelmet/szabadságot/"tudomisénmitis" hiányolod... hmm?! mert esetleg a mostaniban nincs meg????
Mondjuk, nem is kell hogy elmúljon.
Emlékek mindíg voltak, vannak, és lesznek!
(szerintem)
szóval nálad is hasonló a helyzet ??
Hogy őszinte legyek, nem hiszem hogy el fog múlni, vagyha el is múlik, akkor sok idő kell hozzá. Nállam is hasonló a helyzet:S
Csak túl sok emlék fűz hozzá, és szerintem azért nem megy olyan könnyen!
az attól függ mióta az exed,ha mondjuk 2 hete akkor normális, persze akkor is az ha már mondjuk 3 hónapja, de ha pl már rég mással élsz és évek multn is eszedbe jut, akkor az már gáz.
Egyébként szerintem egy több éves kapcsolat lecsengéséhez szintén több év kell mire már nem ugy gondolsz rá, mire megbocsájtod a rosszat és mire már "nem hoz lázba" ha rágondolsz .
De nincs olyan ember akit ne lehetne elfelejteni :-)
Már össze vesztem vele, szakítás utána pár héttel, de semmi.
De nem is az hogy hiányzik, mert végülis nem, csak simán "eszembe jut"
Én is voltam így vele,szerintem ez rendben van,mert mégis azért jártál vele,mert valami tetszett benne. Pl.nekem is van egy kapcsolatom,és rendben vagyunk,de régen álmodtam az exemmel,hogy felemelt,meg megvédett meg ilyesmi,és szerintem ez azért volt,mert a való életben nagyon izmos volt és sokat emelgetett,ami nekem tetszett,és a mostani barátom meg nem annyira izmos,és van rajta egy kis husi....
Szóval,ha nem állandóan gondolsz rá,vagy sóvárogsz utána,akkor ok.
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Miért ébred fel egyre gyakrabban a fél éves babánk éjszaka?
- Nagymamám 74 éves és egyre gyakrabban begörcsöl a lába. Mitől lehet?
- Magyar szókincsünk ritkaságai: használjuk őket gyakrabban, tegyük különlegessé mondanivalónkat!
- Szülés után egy ideig még normális ha gyakrabban kell vizelni és szoptatás ideje alatt megnőhet az étvágy?
- Mivel tudom enyhíteni az egyre gyakrabban jelentkező derékfájást?A 7.hónapban vagyok.