Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egyre gyakrabban menekülök mások "panaszkodó társasága" elől. fórum

Egyre gyakrabban menekülök mások "panaszkodó társasága" elől. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

12. tien
tegnap 20:54
Én az emberek elől (en bloc)🙂
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - 55Judit)
tegnap 20:05
jav: én sem értem...
tegnap 20:05

A negatív emberek társaságát senki nem szereti. Nem is értem azokat akik fűnek-fának panaszkodnak. Az ilyen dolgokat mondja el mindenki bizalmasának, családjának, vagy tartsa meg magának.

Én is kerülöm a panaszáradatot csak akkor nem, ha én kérdezek rá a bajaira. De ha túlzásba viszi, akkor "bocs, sajnos már mennem kell".

9. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:01
Én összeférhetetlen, vagy pletykás emberek elől is.
8. birebora (válaszként erre: 3. - Apeeng)
tegnap 07:51
Ez is igaz, de én sem szeretem mindig és hosszútávon hallgatni.
7. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 06:13
Én is. :)
tegnap 01:35
Megértelek. Némelyek nagyon letudnak húzni. Azokkal minimalizálom a kapcsolatot.
tegnapelőtt 21:41
Ja és a nem baj opcióra szavaztam természetesen.
tegnapelőtt 21:39
És némelyik ember a semmin nyavalyog. Egyik kolléganőmtől is mást sem hallok: szemét a szomszéd, milyen ronda a testvérem miért nem plasztikásztat, szemét az anyám, huzat van, melegem van stb. Aztán állandóan rámír éjjel ahelyett hogy a pasijával foglalkozna meg a rosszindulatával. Nem tudom mit akar tőlem. Ja és még ő papol az életkedvről. 1 órát se kell eltöltenem vele hogy elsírjam magam. A többiek is ezt mondják. A mellette ülő kolléganőjét évekig piszkálta hogy kövér kb 5 kg felesleg volt rajta, és hogy úgy is meg fog halni pár hónap múlva. Aztán kicsinálta ezzel idegileg szegényt. Múlt hónapban elszakadt a cérna nálam is, mondom neki legalább a munkámba ne szólj bele légyszíves, mert ugye ő ott nem főnök. Amit a főnökasszony kér arra is tojik és neki áll feljebb. Vannak toxikus emberek, le kell őket rázni. Nem egyszerű. Sok sikert hozzá, és fel a fejjel.
3. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:45
Inkább más panaszát halld, mint neked legyen panaszra okod.
tegnapelőtt 17:33
Én épp ez miatt nem hívom a kolléganőmet. Tudom, hogy beteg a férje, sajnálom is, de most úgy érzem nem bírnám el az ő panaszait is. Ettől meg lelkifurkám van... Szerintem nem baj, ha időnként eleged van a panaszkodó emberekből. Lehúznak és az neked sem jó.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook