Erre a cipőre mennyi lehet a garancia? (tudásbázis)
Ezt kicsit gerintelen dolognak gondolom ezt, de ez van. Én is úgy állok hozzájuk, mint ők hozzám. Mosolyogva csak azt mondom, amit a gar. papír megenged.
Igazából az sok korlátozás a garanciára vonatkozóan csak arra szolgál, hogy a direkt gyengére gyártott, folyamatos fogyasztást fenntartó termékek egy jó részét ilyen trükökkel vissza lehessen dobni mikor szétesnek.
Köszi a válaszokat!
Igazából tesóm vette nekem ezt a cipőt, nem volt lehetőségem rá ,hogy felpróbáljam (én nem pesti vagyok, hanem vidéki).
Akkor úgy gondoljátok, hogy nincs értelme felutaznom??
És három hónaposan nem nyikorgott? Miért most jutott eszedbe?
Amúgy ilyenre egyébként sem hiszem, hogy lenne garancia.. Ha szétesik, arra van. Fél évig.
hát nem hiném,hogy 2éves garancia lenne egy cipőre?
érdeklöd meg teleonon!
Nem egész 2éve vettem egy Nike cipőt Westendben a Woodoo boltban. A jobb cipő nyikorog, ha lépek. Meg tudja nekem mondani valaki, hogy ezekre a cipőre mennyi garancia van?? Megvan a blokkom róla csak nem tudom visszavihetem-e még :S
Köszi a választ.
További ajánlott fórumok:
- Hallottatok már arról, hogy a tetőcserép átázik? Hogyan lehet garanciát érvényesíteni?
- Nincs meg se az előfizetői szerződés sem a jótállási jegy de elromlott a telefon!Lehet valamit tenni, mert még van rajta garancia!?
- Garancia cipőre..segítsetek! Szerintetek visszavihetem?
- Szombaton vettem egy telefont. Szerdán még vissza lehet vinni cseregarancia jogcímen?
- Pennyben vásárolt telefonnál hogyan lehet érvényesíteni a garanciát?
- Honnan lehet tudni, ha szoftverhibás az okostelefon? Mennyiért javítják, ha nem garanciális?