Nincs meg se az előfizetői szerződés sem a jótállási jegy de elromlott a telefon!Lehet valamit tenni, mert még van rajta garancia!? (tudásbázis)
Bárkivel megeshet...
Előtte vodás voltam, és még garancián belül, költözésnél elveszett a vásárlási számla, és összes papír...
Csak úgy alakult, hogy amikor lejárt, szolgáltatót váltottam...
Zsu, szia!!
nem is figyeltem, hogy Te indítottad a topicot...
No igen, de a vásárláskori számlából nem adhat másikat - elvileg... Márpedig az kell, mert csak azon van rajta az IMEI.
Ha normális az ügyintéző, meg tudja oldani ezt is... De ugye akarnia is kell, ami sajnos nem mindegyikre igaz...
Jajj, bébi, hová keverted el???
Battyogj be a szolgáltatódhoz és kérj jótállási jegy pótlást. De asszem fizetős. Vagy mehetsz a telefon gyártói szakszervízébe is, ha van nálatok.
De asszem ilyenkor beveszik a telefont is, mert meg kell vizsgálniuk, hogy érvényes-e a jótállás. (Pl. nincs-e illegálisan függetlenítve, megfelelő szoftver van-e rajta, beázás, stb.)
Szia!
A pannon-nál elég rugalmasak,nekem ott mindig,mindent el szoktak intézni,a többi társaság viszont köti az ebet a karóhoz.
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Eltartási szerződést kötnék
- Házassági szerződés: igen vagy nem?
- Tehet ilyet bank, hogy a szerződésben kötött futamidőt meg hosszabítják 2 évvel az adós tudomása nélkül? Nem fix a hiteltörlesztő.
- Lakásbérleti szerződés aláírása után a bérlőjejölt nem jelentkezik