Pennyben vásárolt telefonnál hogyan lehet érvényesíteni a garanciát? (tudásbázis)
4. EsztyMorgan (válaszként erre: 3. - Bdcf7ee3e8)
2015. márc. 11. 17:37
Kérdeztem az üzletben a garancia papírt de azt mondták, hogy őrizzem meg a blokkot. Azóta már bevittem a szervízbe, adtak garancia papírt is.
3. bdcf7ee3e8
2015. márc. 9. 12:36
Szia! Amikor megvetted, akkor kellett volna a blokkal bemenni a penny irodájába, és a blokk alapján garancia jegyet kitöltetni. A pennyben amúgy sem vennék át, ugyanis mit csináljanak ott vele? A telefon dobozában kell lennie egy kis füzetkének, amiben a szakszervizek címe, és telefonszáma van. Velük kellene felvenni a kapcsolatot, ha szerencséd van számla alapján is megjavítják...
2. zsazsanéni
2015. márc. 8. 10:41
Fogyasztó védelem irány !
1. EsztyMorgan
2015. márc. 8. 10:26
Januárban vettünk egy telefont a Pennyben 20e forint volt. Most elromlott (kikapcsolt és azóta nem lehet bekapcsolni) de nem akarják átvenni mert nincs hozzá garancia jegy. A dobozban semmi ilyen nem volt. Egy papír volt benne ami azt írja hogy bruttó 10e forint felett egy év garancia van a telefonra. Blokk, minden más megvan.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom érvényesíteni az akaratomat hiszti és kiborulás nélkül?
- Hogyan érvényesíthetem ebben az esetben a jogaimat?
- Érintõképernyõs telefonnál, vagy tabletnál mivel helyettesíthetem a buckó ujjamat?
- Hallottatok már arról, hogy a tetőcserép átázik? Hogyan lehet garanciát érvényesíteni?
- Átázik a zsindelyünk, ami kb 10-12 éves. A garancia 25 évre szól. Hogyan tudom érvényesíteni a garanciát, ha második tulajdonos vagyok?
- 8 napos cipő talpánál elengedte a ragasztás, hogyan tudom a garanciát érvényesíteni?