8 napos cipő talpánál elengedte a ragasztás, hogyan tudom a garanciát érvényesíteni? (tudásbázis kérdés)
Nem tudom, egy szakértő bizottság vagy mifene, hogy nem tudja eldönteni, hogy ki volt mosva a cipő, vagy csak megázott?
Ne hagyd magad, csak határozottan már nézz is ki másikat, mintha nem is lenne kérdés, hogy igazad van-e!!!:)))))
Mult het szombaton, azaz 8 napja vettem a fiamnak egy cipot egy uzletben.
5 napit hasznalta, a 15 percre levo iskolaba jott-ment, benti cipot hasznalnak.
Ma vettem eszre, hogy elengedte egy helyen a a talpan a ragasztas.
Mar tobbszor megfogadtam, hogy nem veszek itt cipot mert nagyon silanyak, de sos kellett valami.
Multkor visszavittem egy cipot, aminek felszakadt a varrása. Kb 2 honapos volt.
Akkor se penzt nem adtak vissza, se cseret nem ajanlottak. Elkuldtek bevizsgalni. A vizsgalat eredmenye, hogy biztos kimostam a cipot azert ment tonkre a cipo, nem anyaghiba! Mindezt lattam, 10.000 ft-ert csinaltak meg az uzletnek. A cipo pontosan ennyibe kerult....
Nem szeretnem hogy egy hetes cipovel megint igy jarjak. Kerdesem, hany napig kaphatom vissza a penzt, illetve mit tehetnek, hogy ne ezt csinaljak megint?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom érvényesíteni az akaratomat hiszti és kiborulás nélkül?
- Hogyan érvényesíthetem ebben az esetben a jogaimat?
- Ti elengedtétek volna?
- Hallottatok már arról, hogy a tetőcserép átázik? Hogyan lehet garanciát érvényesíteni?
- Átázik a zsindelyünk, ami kb 10-12 éves. A garancia 25 évre szól. Hogyan tudom érvényesíteni a garanciát, ha második tulajdonos vagyok?
- Pennyben vásárolt telefonnál hogyan lehet érvényesíteni a garanciát?