Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Érezd jól magad! fórum

Érezd jól magad! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
607. Shukran
tegnapelőtt 19:38
Hurrá, nekem is sikerült!🙂
606. Myra
tegnapelőtt 19:35
Ma sikerült is.
tegnapelőtt 18:58
Remélem ugy lesz
dec. 19. 11:20
Úgy lesz biztos ✅🙈
603. Shukran
dec. 19. 06:18
Tegyük széppé a mai napot is saját örömünkre!🙂🙂
602. Shukran
dec. 17. 07:30

Mindig azon vagyok.

Ma hozom a legjobb formám!

🙂🙂

dec. 11. 08:28
Probálom ezt tenni naponta
600. Shukran
dec. 11. 07:22

600

Kezdd vidáman a napot!

Én is azt teszem.🙂

599. Shukran
dec. 10. 20:02

December

Zúzmara ül az ágon

hangtalan angyalszárnyon,

felélednek kis csodák,

és a szíved megbocsát,

jéggel reped a magány,

ködös hajnal halovány,

ám napodban új remény,

átölel a földi fény!

Megérint a szeretet,

boldogok a gyerekek,

erdőben harkály kopog,

díszesek az otthonok,

és az ünnep felemel,

benned vígan énekel,

s újraéled Betlehem,

hited így lesz végtelen...

Tóth Enikő Enci

dec. 9. 15:05
azon vagyok
dec. 8. 15:02
Köszönöm,jól vagyok.
596. Shukran (válaszként erre: 594. - Myra)
dec. 8. 07:09
Szép eredmény! Gratulálok!🙂
595. semleges (válaszként erre: 594. - Myra)
dec. 8. 04:11
Gratulálok:)
594. Myra
dec. 7. 20:59
Én is jól éreztem magam ma,délelőtt vásárolgattam, délután mostam , főztem, sütöttem és izgultam az unokámért aki ma Horvátországban indult nemzetközi karate versenyen. 2 db ezüst éremmel és 1 bronz éremmel jött haza.
593. Shukran
dec. 7. 19:31

Jól éreztem magam ma is!

A kora reggeli buszon a jóköszönő hapsi volt a sofőr.

Elsőként szálltam fel, és elővettem egy mikulásos csokigolyót.

- Ezt a Mikulás küldi! - mondtam neki és a kezébe tettem.

- Köszönöm szépen! - válaszolta mosolyogva.

Ahogy továbbléptem még hozzátettem vigyorogva:

- Mást ne kínáljon meg belőle!

🙂🙂

dec. 6. 22:22
Legtöbbször ugy érzem magam de komolyan
591. Shukran
dec. 6. 21:04

„Kedves naplóm

Kaptam egy konditerem-bérletet a férjemtől a születésnapomra. Egy hetes próbaidőre egy személyi edzővel. Felhívtam az edzőtermet tegnap és befoglaltam magamat a mai napi kezdésre. A személyi edzőmet Carlosnak hívják, aki egy 26 éves aerobic oktató aki egyébként másodállásban fürdőruha-modell. Olyan izgatott vagyok, elhiheted! Na most aztán formába fogok lendülni!

Carlos azt javasolta, hogy vezessek naplót ezen a héten, hogy dokumentáljam az utam a tökéletes test eléréséhez.

Hétfő

6 órakor ébredtem. Kicsit nehéz volt kikászálódnom az ágyból, de teljesen megérte a szenvedést, mikor az edzőterembe érve Carlos várt rám, mint egy görög Isten, csodálatos szemekkel és fehér csillogó fogakkal. Juhu!!!

Carlos körbevezetett engem a teremben és megmutatta, hogy hogyan működnek a gépek. Edzés után megnéztem, mikor levezetett egy aerobik órát. Rendkívül inspiráló volt!

Carlos folyamatosan biztatgatott, amikor a felüléseket csináltam. Igen keményen kellett küzdenem, mert már olyan izomlázam volt, miután egész végig be kellett szívjam a hasam, mikor Carlos a közelemben volt.

Érzem, hogy ez egy fantasztikus hét lesz!

Kedd

Az ébresztő ma is 6-kor szólt. Egy kanna kávét kellett magamba öntenem, mire végre elindultam otthonról.

Carlos azt mondta, hogy feküdjek a hátamra és nyomjak fel a magasba egy vasrudat. Majd nekiállt súlyokat aggatni rá!

A lábaim kicsit rogyadoztak a futószalagon, de végigbírtam a két kilométert! Hajrá! Carlos mosolya megérte a fáradozást!

Olyan jól érzem magam! Ez egy teljesen új életstílus a számomra!

Szerda

Egyetlen módon tudok fogat mosni, ha leteszem a fogkefét a mosdóra, majd előre- hátra mozgatom rajta a fogsoromat. Úgy érzem, hogy mindkét mellizmom megszakadhatott. Az autó vezetés még megy, egészen addig amíg nem kell kormányoznom vagy megállnom.

Carlos ma kicsit ideges volt rám. Azt mondta, hogy a kiabálásom zavarja a többieket az edzőteremben. Az egyébként nagyon kellemes baritonja orrhangú, nyávogó és rendkívül irritáló lett.

Nagyon fájtak a mellizmaim a futószalagon ezért Carlos átküldött a lépcsőző gépre. Mi a fenének talál ki valaki egy gépet, ami egy régimódi mozgást szimulál, mikor lift is létezik? Carlos azt mondta, hogy ez segíteni fog nekem formába lendülni és élvezni az életet. Mondott valami más hülyeséget is.

Csütörtök

A vámpírfogú seggfej egy cápa-mosollyal fogadott reggel mikor egy fél órát késve megérkeztem. De hát sokáig tartott, mire megkötöttem a cipőmet.

Ma súlyzóznunk kellett volna. Amikor nem figyelt, elbújtam az öltözőben, de utánam küldött egy gebe banyát, hogy keressen meg. Majd büntetésből az evezőpadra küldött, amit végül elsüllyesztettem.

Péntek

Gyűlölöm ezt a rohadt Carlost. Jobban, mint egy embert valaha is gyűlölhetett valaki! Hülye, kigyúrt, anorexiás szar kis aerobikoktató!

Ha lenne olyan testrészem, amit mozgatni tudnék anélkül, hogy belehalnék a fájdalomba akkor azzal megütném!

Carlos azt akarta, hogy a tricepszemmel dogozzak. Nekem nincs tricepszem! Így futószalag lett belőle, ami aztán úgy ledobott, hogy rázuhantam valami étkezési tanácsadóra. Miért nem eshettem inkább valaki puhábbra?

Carlos, ha nem akarod, hogy legyenek repedések a földön, akkor ne adj a kezembe nehezebb dolgokat mint egy szendvics!

Szombat

Ez a köcsög hagyott nekem egy üzenetet a telefonomon ma reggel. Azzal a vonyító hangjával meg akarta tudni, hogy miért nem mentem ma reggel. Csak a hangja hallatán szét akartam verni az üzenetrögzítőt, de annyi erőm sem volt, hogy a távirányítót felemeljem. Így kénytelen voltam 11 órán keresztül egy időjárást mutató csatornát nézni.

Vasárnap

Betegszállítót rendeltem ma reggel a misére, hogy megköszönhessem Istennek, hogy véget ért ez a hét.

Remélem a férjem jövőre egy kellemesebb születésnapi ajándékkal lep majd meg, mint például egy gyökérkezeléssel vagy aranyér operációval."

dec. 3. 09:38
Úgy van legtöbbször
589. Shukran
dec. 1. 16:24

- Mikor téved a legnagyobbat a főnök?

- Amikor feleségül veszi a titkárnőjét és azt hiszi, hogy diktálhat neki!

🤣🤣

588. Teráz
nov. 30. 08:52
Köszönöm szépen , nagyon jól érzem magam . 😊🥀
nov. 30. 06:32
Igyekszem.
nov. 29. 16:41
jól
nov. 29. 04:34
Többnyire így teszek nap mint nap
584. vigyefene (válaszként erre: 583. - Shukran)
nov. 26. 12:38
Ez szebb hozzászólás, mint amilyenre az enyém sikerült.
583. Shukran (válaszként erre: 582. - Vigyefene)
nov. 26. 12:34

Ez nem parancs akar lenni, kedves Vife.

Az olyan katonás, olyan parancsolóan hangzik szerintem.

Talán az az ismeretlen nem is annyira ismeretlen.🙂

nov. 26. 11:49

A parancs végre lesz hajtva.

Köszönöm kedves ismeretlen.

nov. 26. 11:38
Igyekszem
nov. 26. 11:11
oké
579. Teráz
nov. 26. 08:37
Megy a dolog ... 🤣😅
nov. 25. 21:40
Arra törekszem nap mint nap.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook