Érdemes nyakpárnát venni az utazáshoz? (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm szépen! Már vettem is.
Szia!
Köszönöm szépen! :-)
Nekem most 13 hós a kisfiam. Idáig nem igen volt rá szükség. Mondjuk, ha fent van, nem tudom, hogy el fogja-e tűrni, de ha elalszik (pont az alvási ideje is beleesik az utazásba), akkor viszont jó szolgálatot tehetne.
Hali! Mi vettünk, babám 5 hós és babahordozóban szállítottuk. Érdemes mert amikor elalszik, oldalra csuklik a fejecskéje és ha felébred, iszonyatosan üvölt, hisz elzsibbad. De legközelebbre felnőttet is veszek :D
Ezek igazából egy mintára készülnek, de arra figyelj hogy 100%pamut legyen, meg ne legyen rajta lelógó dísz
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes venni ilyet? Most készülünk a szüleimhez, a kisüléséhez szeretnék egyet venni. Hogy megtámassza a fejecskéjét. Mire kell odafigyelni a vásárláskor? Előre is köszönöm a segítséget!
Heni
További ajánlott fórumok:
- A Wizz Airnél vásároltam elektronikus repjegyet, van bármi teendőm még, például ki kell-e nyomtatni utazáshoz?
- Mit vigyek magammal egy hurghadai utazáshoz, ha egy 5 éves gyerek is jön? Gyógyszerek, ruhák, stb...
- Hosszú utazáshoz milyen étel ötleteitek vannak, amit autóban is normálisan el lehet fogyasztani? Szendvicsek mellett...
- Repülővel történő utazáshoz milyen a jó utazótáska?
- Utazáshoz, babáknak való nyakpárna vásárlásakor mire kell odafigyelni?
- Hol tudnék magyar idegenvezetőt találni moszkvai utazáshoz?