Érdemes manikűr és pedikűr tanfolyamot elvégezni? (beszélgetés)
1: Hány budapesti MESTER szintű műkörmöst mondjak?!
2: Aki otthon, hobbiból nekiáll akár magának, akár ismerősöknek a "600 000"-es suli NÉLKÜL, honnan veszi, hogy tartós körmöket tud majd csinálni?! Az esztétikáról és a higiéniáról nem beszélve...
Ezt át kéne gondolni szerintem, mielőtt olyat szólunk, hogy fájjon fejünk.
Angliában is vannak igényes körmösök, maximum többen vannak a kontárok, de azt tanuljátok meg, hogy a magyar népnél nincs kifinomultabb szépérzékkel rendelkező nép!
További Szép Napot!
Példa: Magyarországon 1 műköröm kb 6-7.000ft. Nekem annyi szokott lenni és nagyon jól bírja.
Németországban ugyanez, de rosszabb minőségben 30.000... Pedikűrről meg akkor ne is beszéljek.
Megéri, de nem itthon. Na meg itthon megvenni az alapanyagokat, kint meg dolgozni kell velük.
Pl a krisztál néls-nél 600.000ft, neked kell megvenned a gyakorlathoz mindent, de állítólag visszahozza az árát.
Na meg lehet otthon is csinálni barátoknak, esküvőre, ballagásra, szalagavatóra.... És inkább elmennek házhoz, mint szalonba több 1000ft-ért.
Lenne Fölös 40-50 ezrem tuti vennék csomagot és ezt csinálnám... Kézügyesség van hozzá...
Pedikür sem egy nehéz dolog... és egyre elterjedtebb, DE...
Ha leteszed a szakmát és kimész Angliába vagy csak Budapestre sokra viheted... Ott nem olyan alaposak az emberek és a tudásuk sem olyan.
(kaposvári bejegyzés)
ERdemes manikur pedikur tanfolyamot elvegezni?
Keresett-e ez a szakma?
Kerem ha vannak erdelyi holgyek is akik olvassak az oldalt szoljanak hozza.Elore iskoszonom.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Milyen tanfolyamot, iskolát érdemes most elvégezni?
- Manapság milyen tanfolyamot érdemes elvégezni?
- Érdemes elvégezni a társasház-kezelő tanfolyamot?
- Banki ügyintéző tanfolyamot hol lehet elvégezni?
- Menjek olyan tanfolyamra amit szerintem nem bírnék elvégezni?