Érdemes Babylove (DM márkája) pelenkára váltani? (tudásbázis)
Én mindig ezt veszem. Popsitörlőbe is.
21 hónapos a fiam, és nem folyik ki neki semmi belőle.:D
Popsitörlőnek pedig nagyon jó illata van (az aloe-verásnak). Több márkát is próbáltam, de nekünk ez jött be...:D
Dm-es törlökendöt használunk és nagyon megvagyok elégedve vele nem olyan vékony.
Pelusba is szoktunk olyat venni és az is jó.
A Dm-es popsikrém viszont nekünk nem jött be sokat volt piros a popsija ezért vagy Niveát vagy legtöbbször Sudocremet használunk.
szasztok!
Én a Liberót cseréltem le babylovra. Nincs vele semmi baj, az is ua. mint a libero v. a pampers, de egyéni a választás kinek ,hogy bírja pénztárcája.
Szió!
Nekünk a babylove-s pelenka és törlőkendő is bejött. Most 14 hónapos a fiam,a pelust csak azért cseréltük le,mert a legnagyobb méret kell már,és találtam olcsóbbat. A törlőkendő a mai napig megvan,nem cserélném le semmivel,mert nagyon puha tapintású,és nagyon kellemes az illata, valamint elég vastag,hogy egy jó adag "szeretet-csomagot" kitakaríts vele!
azok is nagyon jók!
most is babylove-os fürdetőt használok a kisfiamnak és nagyon fini.
Tim! Ezek szerint nem biztos, hogy a drágább termék a legjobb???? Libero, Pampers, Huggies.
Ti vettetek már no name pelenkát diszkontban????
Azt nem tudom, hogy a DM miért nem ad az akciók során vmit pl. a pelenkák mellé mint a Pampers. Pl. vmi babajáték, popsitörlő, fürdető stb.
Apropó fürdető a kozmetikai babylove-os dolgokat még nem próbáltam. Azok milyenek???
Árban én sem láttam nagy különbséget, éppen up&go típust kerestem és láttam, hogy nem sokkal olcsóbb mint pl. a Libero.
A popsitörlő valóban jó, azt a kicsit én is szeretem mert elfér a táskámban is.
árbeli különbséget nem tudnék mondani de mostanában én is kezdem megszeretni,a popsitörlöje pedig kimondottan jo(szerintem)
még a táskámban is hordok egy kis tasakosat.
Mi Liberoval kezdtünk, de próbáltuk a pamperst, huggist is. Aztán volt no name pelenka a nagykerből, DM-es és Rossmannos is. Mind jó volt bizonyos ideig. De végül is ha valaki megkérdi, hogy mit használtunk Libero a válaszom:)
Popsitörlőben meg nagyon szerettem a nivea-t és a jonhsonst is. A pampars nekem túl vastag volt:(
A baby love-os meg olyan, nem is tudom, hogy milyen. Szal próbálkozni kell:))) Ja és kisfiam van.
De vannak életszakaszok mikor többet isznak és ezáltal többet pisilnek is és ekkor tök mindegy, hogy mi van a senekük alatt:))))
én is babylove termékekeket használok a mai napig, nagyon meg vagyok elégedve vele és az ára is "jobb"
Nekem is kislányom van.. :-)
nekünk is az elején még nagyon jó volt, de amikor nagyobb lett a kisfiam a pisi többször is kifolyt belőle, most Libero-sok vagyunk néha Huggies-t veszek.
Ti mit szerettek a babylove pelenkában???
nekem is fiam van és épp amiatt volt jó, hogy a pipi nem jött ki.
persze ha az ismerőseid úgy helyezték el a gyerek fütyijét, hogy az nem lefelé állt, hát akkor bármelyik pelenkával így jártak volna:DD
csak azért írtam, mert hallottam ilyenről:)
További ajánlott fórumok:
- Ha a kutyust pelenkára szoktatom, később nem lesz nehéz leszoktatni róla?
- Milyen minőségűek a Babylove termékek?
- Mennyibe kerül a babylove-os pelus? És szerintetek jó?
- Mennyibe kerül a DM-es Babylove pelus és hány darabos?
- Hogyan kell a kutyát szobatisztaság beállta előtt pelenkára szoktatni?Vagy spray, ami helyhez szoktat?Melyik?
- Van valakinek tapasztalata a SNUZA pelenkára csíptethető légzésfigyelőről?