Milyen minőségűek a Babylove termékek? (beszélgetős fórum)
Mi a babylove papirpelenkait hasznaljuk (tehat nem a muanyagot, hanem a lebomlo, kvazi "bio" pelenkak), csak ejszakara, nappal moshatot kap. Eddig meg semmi gond nem volt a kemenyseggel, bar lehet, hogy az olcsobbik fajtajuk vastagabb, azt nem ismerem. Papmers pelenkat kb. 3x adtam ra, tobbet se, tiszta ver es kiutes lett tole a feneke, szoval soha tobbet.
Torlokendok is jok (en a pisiseket meg ki is mosom es ujra felhasznalom). Popsikrembol nagyon keveset hasznalunk, Dr. Pavlovic-felet, nem tudom, Mo.-n kaphato-e, szerintem perpillanat a legjobb, amit arulnak. A babylove-fele szamomra tul suru, tul zsiros volt.
Kedves Adri,
én is csak ajánlani tudom őket.
A pelenkájuk nagyon jó, nem eresztik ki könnyen a több nedvességet sem. Egy apró kifogásom lehet vele: szerintem kicsit vastag az anyaga. Így mi nappalra mindig pamperst (zöld) használtunk, éjjelre meg babylove-ot és soha nem volt kifolyós baleset vagy pelenkakiütés.
A pampers sokkal vékonyabb, emiatt nem éreztem azt, hogy a baba szinte terpeszben van becsomagolva :).
A minősége viszont jó, soha sem szakadt le a tépőzára, jól fogott, a csomagolása is normális, a kartondobozok is erősek kézben vinni is (más márkájú rendszeresen kiszakadt, mire beemeltem a kocsiba stb.)
Megéri nagyobb kiszerelésben venni és 2-3-4 havonta akcióznak is.
Mindenképpen használj fel rá 15% végösszegit és ha a giga dobozzal veszed, akkor a 25% márkajokert is- együttesen közel 40% kedvezményt lehet rajta elérni.
A kisfiam már nem pelenkás (ovis:)- de a mai napig szeretem a kék nagyobb kiszerelésű fürdetőjét az illata, a minősége és az ár/érték aránya miatt is.
Nagyon jó volt a fehér sensitive testápolójuk is és a babatáskába gyakran vettem a kis zöld tégelyes cinkes popsikrémjüket. Babafültisztítóból, cumisüveg pótfejből(cumiból) még az aventes üvegekre is babylove márkájút vettem mindig, nekem nem volt csalódás.
Azzal egészíteném még ki a pénzügyi részét, hogy ha van egészségpénztárad, akkor arra minden babaápolási terméket elszámolhatsz (ha nincs, akkor is érdemes elgondlkodni egy nyitáson)- a befizetett összeg 20%-át (500 eFt-ig) szja bevalláskor visszaigényelheted és elég csak számlát kérni akár a DM-ben vagy bármilyen boltban, hipermarketben és beküldeni a számlát.
Ha ezt a közel 20%-os visszatérítést (kicsit kevesebb mert pár % működési költséget levonnak) is beleszámolod a kedvezményekbe, akkor már egészen jó áron lehet hozzájutni a pelenkákhoz, kozmetikumokhoz.
Ennek figyelembevételével ha hiszed, ha nem, még a pempers pelenkáért sem adtam soha 35 Ft/db árnál többet (akciósan kell vásárolni, kuponokat felhasználni, EP elszámolni).
Szép napot
További ajánlott fórumok:
- Milyen babaápolási termékeket használsz/használtál?
- Michael Kors jó minőségűek a cipők és a táskák ?
- Milyen minőségűek a Tesco-s babaruhák?
- Milyen minőségűek a Zalakerámia csempék-járólapok?
- Hajhosszabbításra használt hajak milyen minőségűek?
- Ismeri valaki a Gruppiac.hu oldalt? Milyen minőségűek a termékek? Érdemes ott vásárolni?