Van valakinek tapasztalata a SNUZA pelenkára csíptethető légzésfigyelőről? (tudásbázis)
szia,
nekünk egy más márkájú, de pelenkára csíptetős - is - volt. no nem azért,mert annyira jó 2db, hanem mert nem sikerült kiságyra szoktatni a lányom. én viszont parás voltam így a sima légzésfigyelő mellé vettünk.
nem bántam meg, sokkal nyugodtabban aludtam - ezt a párom is látta rajtam. tény, hogy volt több riasztásunk, és mindig vett levegőt, ha odanéztünk, és lekapcsoltuk. gondolom olyankor nem ért a pocakhoz. amíg ezt használtuk én bodyban és nadrágban altattam, kívülre tettük a cuccot. kb 1éves koráig volt rajta, most 14 hónapos. mostanra ficereg annyit, hogy már nem tenném rá. de 1 évig max az oldalán aludt, ritkán fordult át hasra álmában.
nekem nagyon nagy nyugalmat adott.
más: miért nem kérsz innen egyet a családtól postán? :)
Szia!
Pelenkára csípteted, tuti hogy lemocorogja magáról.
Mobil, bárhova vihető...Nekünk matrac alá rakható volt, és van.Két és 3 lapos.Azt is tudtam vinni bárhová.Kivettem 1 lapot a matrac alól és már mobil is volt;)
Az árát tekintve nem vonzóbb a hagyományos készülékeknél;)
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Kell-e a légzésfigyelő?
- Ki hogyan élte meg a csecsemőkorszakot légzésfigyelő nélkül?
- Melyik a legjobb légzésfigyelő?
- Ha a kutyust pelenkára szoktatom, később nem lesz nehéz leszoktatni róla?
- Van valakinek tapasztalata a Snuza légzésfigyelőről?