Érdekes kísérlet (beszélgetés)
Egyes személyeket a buta kérdések tesznek ingerültté, másokat meg a buta válaszadók.
Mindegyik úgy érzi, hogy nincs igazság a földön
soul pedig elmeséli majd a kommunikáció szakon, hogy milyen érdekes kísérletet tett a hétvégén
Tök jó.
Nem bizony, nem szeretnék, mint ahogy egyetlen normális ember sem.
Ma is utaztam metróval, hát nem is a metrók, az aluljárók voltak na életveszélyesek......és sehol a rendőrei, vagy közterületesek.
Persze, érthető,senki sem akar viperát az arcába.
Az ötlet jó, nagyon tetszik!
Ez de jó ötlet!!!
Én is fogom alkalmazni ha úgy adódik!
Köszi!
Ha én ilyet látok, akkor kussolok, mert nem szeretném, ha engem is csesztetnének.
Ha gyerekről van szó, akkor az más. Azt megtettem már hogy, láttam kiszúrtak maguknak egy 16 év körüli lányt. És odamentem a lányoz, mintha 1000 éve ismerném, hogy: -Szia, de jó, hogy találkoztunk, leszállok jössz velem segíteni kiválasztani egy cipőt?
Vette a lapot, leszálltunk, majd a következő metróval mentünk tovább.
De nem minden esetben lehet segíteni, ott vannak látszatra erősebb pasik, és a mobiljaikba temetkezve kussolnak.
Hol írtam én ilyesmiről?
Itt nyugodtan megteheted, hogy tovább görgetsz, nem kell senkit megvédened.
Ha valaki egy fórumon állít valamit, akkor azt tudja érvekkel is alátámasztani, nem kell megvédeni.
És nem, a virtuális világ nem úgy működik, mint a valós.
Szóval ha valakit pl a metrón egy idegen elmebeteg ember csesztet, akkor az téged nem zavar és mosod kezeid?
Van, akinél így működik a virtuális világ is ám.
Elég minimális tolerancia szorult beléd, ha a "butuska" kérdések nem férnek meg az intelligens válaszaid mellett.
"Ha téged nem érint, akkor miért foglalkozol vele?"
Ez rád nem vonatkozik?
További ajánlott fórumok:
- Tudsz valamit Vágó István kísérletekről?
- Öngyilkossági kísérletet próbált elkövetni valaki, aki közel áll hozzám..
- Pszichológiai kísérletek... (Első rész)
- Érezted már magad kísérleti patkánynak?
- Magyarország: kísérlethez való kutyusok bölcsője és elsődleges szállítója
- Segítsetek kicsit: sikerült kísérleteznem a hajamon. Hogy hozzam rendbe?