EPSON XP-205 nyomtatót két évig nem használtam, hogyan lehet most működésre bírni? (tudásbázis)
Szia!
Ezt találtam neked:
Érdemes keresgetni a nyomtassotthon.hu további videói közt is. A weboldalukon le is írják a műveletet.
(Vagy, van egy HP 3635-ös multifunkci színes nyomtatóm eladó 15-ért.:))
Sziasztok!
Van egy epson XP-205 típusú nyomtatóm. 2évet állt kb,patronok nélkül,üresen. Most vettem bele színes és fekete patront is,egyik szín sem működik. Kiszereltem a nyomtatófejet,áztattam melegvízben,ablakmosófolyadékban,fecskendővel próbáltam olyan 30 alkalommal átnyomni a csonkokat,jött is mindegyikből tinta,amikor már nem jött belőle tinta,akkor kiszárítottam és visszaszereltem a nyomtatóba.
A fekete egyáltalán nem működik,a színek közül pedig felváltva hol az egyik hol a másik szín működik,de egyszerre nem sikerült az alapszíneket működésre bírni. Több fejtisztítást is végeztem,és a patronokba már kevés tintaszintet mutat,de ha megrázom őket,érezhetően bőven van még bennük.
Szerintetek mit lehetne még megpróbálni? Érdemes lenne megvennem a nyomtató tisztító folyadékot?
És még az lenne a kérdésem,hogy honnan lehet azt megtudni,hogy a fej már egyáltalán nem javítható?
Azért nem szeretném kidobni,mert drága volt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?