Eperzselé recept

Az Eperzselé hozzávalói:
1 kg eper
0.5 kg cukor
1l víz
5 dkg zselatin


Az Eperzselé elkészítési módja:
A fél kg cukrot a vízzel üvegesre főzzük,beletesszük az epret és puhára főzzük,ráöntjük a felolvasztott zselatint,tiszta ruhán a levét átszűrjük.Az eperszemeket üvegekbe teasszük és ráöntjük a levét.Celofánnal lekötjük és száraz dunsztba tesszük.


Kategória: Befőttek, lekvárok receptjei


Az eperzselé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook