Emeletes túrós-vaníliás csoda recept
40 perc
Az Emeletes túrós-vaníliás csoda hozzávalói:
1. réteghez:
- 25 dkg darált keksz
- 5 dkg margarin
- 5 dkg porcukor
- 1,5 dl tej
2. réteghez:
- 25 dkg túró
- porcukor ízlés szerint
- 2 dl hulala tejszín
- 1 csomag vaníliás cukor
3. réteg:
- 2 csomag Aranka krém (vaníliás)
- 5 dl tej
- 1 csomag vaniliás cukor
4. réteg:
- 5 dl hulala tejszín
- 5 dkg porcukor
Az Emeletes túrós-vaníliás csoda elkészítési módja:
1. A darált kekszet összegyúrjuk a margarinnal, cukorral, és a tejjel, hogy linzertészta keménységű legyen. És belelapítjuk a tepsibe. 2. A túrót mixelőrúddal krémesítjük, összekeverjük a porcukorral, vaniliás cukorral, a habbá vert tejszínnel, és a kekszre simítjuk. 3. A krémport a tejjel egy habverővel keverjük amíg kemény nem lesz. És a túrókrémre simítjuk. 4. A tejszínt felverjük a porcukorral, és a vaniliás krémre kenjük. A tetejére csokit szórunk, hűtőbe tesszük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 5bb89d4b1c, 2012. jún. 11. 22:24
Az emeletes túrós-vaníliás csoda elkészítési módja és hozzávalói.