Elvált pasi, lány gyerekkel, oda van érte. Nekem azt mondja, szeret. Néha nem érzem. (beszélgetés)
Szia, a party szuper volt. Én is élveztem, nagyon. Ott volt a volt felesége is. Tartottam attól, hogy féltékeny leszek, de szerintem a volt feleség volt féltékeny, de meg is érdemli.
De ettől a pasitól ki tudok akadni. Ilyennel még nem találkoztam. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy az a baj, hogy nem szerelmes, hogy túlságosan "elérhető" vagyok neki. Közben meg mindig azt mondja, hogy olyan szép vagyok, meg szépség-nek hív. De azt, hogy szeret, nagyon-nagyon ritkán mondja. Lehet, hogy csak külsőleg tetszek neki?! Mikor ott vagyok éjszaka vele, olyan szenvedélyes. Másnap meg sokszor olyan közömbösen néz rám! Ilyenkor az az érzésem, hogy un. De akar velem találkozni. Vagy csak mindig megyek, ha hív?! Nem tudok kiigazodni rajta!!!
Szia! Egészen eddig figyeltem magam, hogy ezt írtad, magamba néztem. Nem vagyok féltékeny a kislányra. Rajong az apjáért, állandóan a nyakán lóg, dehát ez a természetes, az apja mindent meg is tesz érte. Amiért szintén oda vagyok. A hétvégén el akartunk menni víz közelébe, de nem voltam túl jól, mondtam, hogy menjenek el ketten, és hamarabb is tudnának indulni, erre mindketten egyszerre mondták, hogy ők se mennek. A kislány tegnap óta puszit ad nekem, ő jött oda hozzám. (Az apjának leesett az álla.) Úgy érzem, egyre jobban ragaszkodik, és nekem is egyre jobban hiányzik.
De a tempóm lehet, hogy gyors volt. Olyan régen voltam már egyedül, hogy nem tudtam magam visszafogni, bár rám nem jellemző ez. Lehet, hogy ez a baj.
A pénz elveszi az emberek eszét! Az exem-ét és a családjáét is az vette el. Ne törődjetek velük.
Gratulálok a babához! Örülj neki, ne szorongj, mert megérzi.
Egyutt vagyunk, es osszeis fogunk hazasodni, csak szerettunk volna szuk csaladi ebedet 25 szemellyel, de abbol nem lesz semmi, mert az nekunk << nagy kiadas, minek az eszjatszas << igy csak a nasznagyokkal lesz egy ebed, de hogy oszinte legyek, annyira vartuk azt a napot, meg az egesz unnepseget, de az utobbi idoben nem is beszelunk, tervezunk rola, mert annyira elvettek a kedvunket mindentol..
Ket hete a paromhoz nem szolnak, mint a kutyaval ugy bannak, mert hogy kipartolt,,,
Latod, ha ilyeneket ir, akkor biztos nincs okod aggodalomra!!
Jo ejt mindenkinek, aztan varom, hogy irjal, hogy milyen volt a gyerekparty :-)
Nagyon kedves családja van, ami tényleg nagy kincs, az exem családja szörnyű volt, az anyósom állandóan féltékeny volt. A mostani páromnál csak a volt feleség szólogat be óvatosan néha, de az nem nagyon zavar.
De ti azért együtt vagytok? Én is gyűlölöm az exemet és a családját, de ők a gyereket akarták elvenni tőlem. Azt mondják, nekem nem tesz jót a gyűlölet. Egyszer lehet, hogy megbocsátok, de az nagyon soká lesz.
juuu, gyerekkorotok ota ismeritek egymast??az hatalmas plussz, hogy a csaladja orul nektek:-)
A parom csaladjanak koszonhetoen lemondtuk a lakodalmunkat, eveken keresztul jopofiztak,neha neha kisebb beszolasai, szarkeveresei voltak anyosomnak, de ahogy megtudtak az eskuvot, akkor par hetre ra kitalaltak a paromnak, hogy en milyen rossz vagyok...Nagyon bant most is kb ketto - harom hete tortent, soha senkit nem utaltam, de most tele van gyulolettel a lelkem irantuk ami remelem gyorsan elfog mulni, mert nem jo gyulolni...Na de ezzel az egesszel csak annyit akartam mondani, hogy mar az is nagyon nagy plussz, hogy tudod hogy a csaladja nem fog az utatokba allni
persze noknel is egyentol fuggo..
De hajlamosabbak szerintem a nok a gyorsabb szerelemre es megnyilasra
szerintem attol meg lehet, hogy hosszerelmes tipus, csak tobb ido kell neki. A ferfiaknak altalaban mindenhez tobb ido kell..
tobb ido kell, mire beleszeretnek valakibe, mire megnyilnak,mindenhez sok idore van szukseguk altalaban..
Mi nok ( vagyis en ) olyan vagyok - voltam, hogy iszonyatosan gyorsan beletudtam valakibe szeretni, de ugyanolyan gyorsan kiis tudtam szeretni valakibol..Ez a ferfiaknal altalaban nem igy megy..
Szerintem zavarban van, kissé szent tárgyként kezel, akit szeret, de zavarba jön tőle.
Talán tényleg az idő erre a legjobb gyógyír, majd elmúlika lányos zavara és igazi férfiként viselkedhet:)
Ezek apróságok-értem, hogy örülsz, hogy újra egy párkapcsolatban élsz,és várod a "lángolást" de ha jól akarsz, akartok működni, kompromisszumokat kell kötnöd, neked is-ha jól értem a párod többször kihangsúlyozta feléd, hogy szeret, ugyanakkor megosztotta, hogy nem egy nyitott ember.
Nem árult zsákba macskát, ráadásul tényleg nagyon kevés ideje vagytok együtt, érthető, ha még bizalmatlan és nem akar jobban belemenni, kitárulkozni.
Légy türelmesebb, és elsősorban fogadd el, hogy nem az "hősszerelmes" tipus.
szerintem is idovel majd megnyillik jobban, csak legy turelmes..
Egyebkent az en paromnak is rengeteg ido kellett, mire megnyilt, nem csak arra ertem hogy nem tudta kimutatni hogy szeret annyira ahogy en azt szerettem volna, hanem az egesz eletevel kapcsolatban, a problemaival kapcsolatban..Idovel megfog nyilni, csak legy turelmes vele
Szia! Igen, az is igaz. Nehezen adja ki magát. Annak idején én hoztam össze a feleségével, akaratlanul is, ő meg hagyott engem, azt mondta, én úgy sem sikerültem volna neki. Én meg csak csodálkoztam, hogy vele kezdett el levelezni, utána elvette. Ő volt neki az első. 14 évig voltak együtt.
Beszéltem már vele erről többször, nem akarom számonkérni, persze. Mondta, hogy akkor is szeret, ha nem tudja kimutatni. Lefeküdni is én akartam vele jobban. Azt mondta anno, hogy mindenre lesz időnk. Meg hogy még nem került hozzám elég közel.
EGY hónapja vagytok együtt.
??????????????????
Máris elvárásokat támasztasz vele szemben,ahelyett,hogy elfogadnád őt úgy ahogy van?:))
További ajánlott fórumok:
- Mennél több gyerekkel találkozom, annál jobban szeretem a...
- Kisgyerekkel megözvegyültem. Nem akarok új párt keresni. Úgy érzem nincs kedvem, se időm erre. Sokan mondják, baj van velem. Igazuk van?
- Elsősorban Budapesti és környékiek segítségét szeretném kérni, merre érdemes elmenni 3-4 éves gyerekkel ebben a zimankóban?
- Ötletet szeretnék, holnap hova érdemes elmenni két gyerekkel Pesten?
- Elvált szülők-ti hogy közöltétek a gyerekkel, hogy váltok?
- Elítélendő, ha szeretnék külföldön tanulni (csereprogramban részt venni) egy gyerekkel a hátam mögött?