Eltűnt a cicám, mit csináljak? (beszélgetés)
Szinte egész nap bőgtem. Nem bírok aludni, beveszek egy altatót mindjárt, remélem, az segít.
Munkahelyen van egy alkatrész, amit szarvacskának, bocifejnek, én bocig.ecinek hívok. Macskémnak is boci a neve és arról is ő jutott eszembe. Most is bőgök, egy csomó zsebkendőt már elhasználtam. Tudom, a bőgésnek nincs értelme, de nem bírom abbahagyni. Hogyan tudnék megnyugodni? Már hasmenésem és szélproblémáim vannak tegnap este óta a dilinyózástól. Nem tudok semmire se rendesen figyelni, nem érdekel semmi. Unom ezt a tehetetlenséget. Kezdek rájönni, hogy nekem az a sorsom, hogy egyedül legyek.
Remélem, a dögöm jól van, jó helyen van, mert úgy látszik, nem voltam jó gazdája...
Lassan le kellene feküdnöm, holnap valamit ki kell találnom, folytatnom kell a keresést. Tudom, hogy valami történt vele, nem csak úgy elkóborolt. Kiderítem, hogy van-e itt macskagyűlölő, mert ha igen, én fogom egy kötélre felakasztani, letojom, ha börtönbe kerülök, nincs senki aki miatt nem tenném meg, mert nincs senkim. Már ott tartok, hogy simán kinyírnék minden állatkinzót, sajnálat nélkül...
Már a szívem is görcsöl egy kicsit, de addig nem akarok megdögleni, amíg nem csináltam valami "emlékezeteset".
Szia!
Kérlek nyugodj meg jobb ha nem szedsz semmit tudom nehéz de még nem biztos hogy nem él.
Ne bántsd magad a cica miatt!!!
Elmentem nyomtatni, ragasztgatni hirdetéseket, csak most hazajöttem bőgni egy sort. Beveszek egy Xanaxot és folytatom utam. A bogyó segít, hogy ne gondolkodjak annyira, beszédülök és nincs erőm hozzá. Mert hogy néz ki, ha végigbőgöm az utcákat ragasztáskor? Azt hiszik, hülye vagyok, mert az emberek többsége nem értékeli az állatok fontosságát.
Délután mehetek dolgozni, amihez nagyon nincs kedvem. Ott is Xanaxos állapotban leszek, mert meló alatt is szoktam gondolkodni dolgokon és most, ebben az állapotban nem akarok.
De kinek kellene egy "nyomorék" macska?! Ahonnan hoztam március körül,a tavalyi nyár óta náluk volt.
Senkinek nem kellett és nagyon örültek, mikor én elvittem. Meg is kérdezték, hogy biztos, hogy kell-e, mert nagyon rossz. Mondtam nekik, hogy éppen ezért kell. :)
Megcsináltam a hirdetést, holnap megyek kinyomtatni valahová és kiragasztom az oszlopokra. Először benézek az állatkorházba, mert itt van pár utcányira, hátha bevitték, mert baj érte, esetleg a lába miatt, mert azt hitték,hogy eltört.
Szerintem is..van hogy 1-2 napra elkódorog..
De vigyázni kell,mert ha forgalmas helyen laktok,könnyen elüthetik!
Furcsa módon, tegnap este nem jött haza, meg még ma sem, pedig biztos éhes. Nem tudom, hogyan kereshetném meg, unom a tehetetlenséget. Ismertetőjele, hogy az egyik lábára nem tud ráállni rendesen, sántít. Szelíd cica, játékos. Körbejártam a környéket, pár szomszédot megkérdeztem, de semmi. Mit csináljak? Mennyi ideig reménykedhetek, hogy visszajön?
Másik macskát tudok szerezni bármikor, de nekem Ő kell. Tetszett benne, hogy nagyon rossz kislány volt. Nem lehetett tőle cipőfűzőt bekötni, laptopozni, de nagyon hízelgős is tudott lenni, főleg mostanában.
Tegnap főzéskor adtam neki pár falat kaját, mert kéregetett és akkor, csak eszembe jutott, hogy valami baj biztos lesz. Lehet, hogy hülye vagyok, de mint ha tudtam volna. Igaz, nem hiszek az ilyesmiben, ezért nem érdekelt a dolog.
További ajánlott fórumok:
- Eltünt a pénz az AmEx-emről!mit csináljak?
- Vékony alultáplált cicámmal mit csináljak?
- Mit csináljak a cicámmal?
- Mit csináljak, ha a kiscicám fél és morog, fújtat, elbújik? Hány nap mire megszokja a gazdiját?
- Mit csináljak a hegekkel, ha már a pattanásaim eltüntek?
- Könyörgöm, segítsetek! Az egyik naplómból minden jegyzetem eltűnt! Hová lettek? Mit csináljak?