Élt már vissza valaki a naplóddal, használták már fel ellened? (beszélgetés)
Sajna én csak most csatlakoztam hivatalosan, de nagyon régóta olvasok naplókat, és nekem kifejezetten rosszul esett, hogy egyesek már titkosban írnak tovább. Nem azért mert csámcsogni akarok, vagy visszaélni, hanem azért mert jó volt nyomonkövetni életüket, és néha segítséget is kaptam az én életemhez egy-két dologban. Na, meg azért is mert sokszor volt, hogy rossz kedvem volt, elovastam egy-két naplót, és máris jobb lett, nem láttam mindent olyan borúsan.
Mostmár senki sem fog beengedni a titkos olvasói közé, mert kilétemet nem szeretném felfedni, és így bárki kéltségbe vonhatja a hitelességem. Megjegyzem jogosan, mert és sem tennék másként.
Kár:((( Így jártam.
Igen:))
Ugyanis nem tudnak:)
Mert ha valaki őszinte önmagához,akkor tisztában van a hibáival,gubancaival így ha ezt támadásként kapja,max bólogatni fog:))
Én nem váltottam titkos naplóra, hogyan is tudnék szelektálni az 516 olvasóm közül? Kit sértsek meg? Annyian tartják fontosnak, hogy kövessék az életem alakulását, én meg zárjam ki őket? Nem tudom megtenni. Így marad a rizikó, hogy valaki kifiguráz, de hát amiről nem tudok, az nincs:)
Olyat meg nem írok, ami ellenem fordítható lenne, ha valakit bírálok a naplómban, az csak saját magam lehetnék, de még azt sem teszem, mert magamat IS szeretem:D
Na, csóközön, megyek alunnnnnnnni.
Sajnos nagyon sok a rossz indulatú ember!:(=Én biztos nem lennék képes ilyenre senkivel sem,pedig több ismerősnek olvastam/olvasom a naplóját és kb egy helyen is lakunk!
De én már 2-jára váltottam nevet,és a második pont azért történt mert olyan is olvasta a naplóm akinek nem kellet volna!
persze ki forgatta a szavaim!
Most viszont titkos naplóm van,és csak azokat engedem be akiket már rég ismerek!
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?