Elszíneződött fog fehérítése (beszélgetés)
Gyökér kezelt fogat nem lehet fehéríteni.
Sem rendelőben, sem otthon. Annak nem változtatható a színe.
Honnan veszed, hogy egy korona max. 10 évig tart? Nekem az egyik fogamon lévő korona cirka 25 éves.
Van valakinek tapasztalata, ténylegesen bevált módszere elszíneződött fog házi fehérítésére?
Nem rég voltam a körzetinél, kérdésemre azt mondta , hogy ő nem tud segíteni, menjek fogtechnikushoz, de készüljek, hogy nagyon zsebbe nyúlós mulatság, mert pl. foghéjat lehetne felhelyeztetni. Utánanéztem, ennek darabja 70-100.000 Ft között mozog. Egyébként nem is annyira nagy a baj, csak az egyik fogam egy régi gyökérkezelés miatt mára megadta magát, és csúnyább a többi mellett. Korona mehetne rá, de nem annyira rossz állapotú a fog, hogy "levágják" egy korona miatt, ami ugye max. egy 10 évig tartana. A doki azt is mondta, hogy vannak mindenféle "boltban kapható" megoldások is, nézelődjek, viszont készüljek fel, hogy ez csak kicsit javít majd a helyzeten - nekem már ennyi is elég lenne.
A kérdésem az lenne, hogy valaki próbált-e már ilyesmit, melyiket és milyen eredménnyel?
További ajánlott fórumok:
- Ecet a mosógépbe a ruhák fehérítéséért, ki mit gondol róla?
- Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
- Medencénkben a víz elszineződött... Valakivel előfordult már?
- Tudnátok ajánlani valamit, amivel szép fehérré varázsolhatnám a mosdómat és eltüntethetném a nem kívánt foltokat, elszíneződéseket?
- Szájban jelentkező, nem letörölhető fehér elszíneződés mi lehet?
- Milyen fehérítési módszerek vannak, amikkel tényleg fehéren tartható 1-1 ruhadarab?